Een fijne week hier doorgebracht. Aan de rand van het stadje - alles op loopafstand. Leuke galerietjes.
Kom er beslist nog een keer terug. Aan familie en vrienden aanbevolen voor een midweek of een lang weekend.
Gezellig stadje. prachtige omgeving.
goed hotel wat verouderde kamers maar toilet en douche
waren net gerenoveerd
Het is echt een stadhotel. Het is een oud pand. De stijl/inrichting is ook wat gedateerd/huiselijk. De kamers zijn netjes maar heel eenvoudig. Zeer geschikt voor mensen op leeftijd.
Lees meerDe 1 persoonskamers zijn erg klein en krap bemeten.
Lees meerKamer wat klein en de donkerblauwe badkamer had weinig licht.
Lees meerM.u.v. vrijdag en zaterdagavond was het avondeten uitstkend. Omdat ik liever geen varkensvlees eet kreeg ik op genoemde avonden een soort 'ondefinieerbaar 'Mac Donalds' ding. waaraan ik me niet gewaagd heb.
Er werden geen vragen gesteld waarom ik dat liet staan. Ik heb hierover bij vertrek iets gezegd, maar kreeg geen reactie. Er was voldoende groeten en aardappelen, zodat vlees niet nodig was.
De kamer is wel eenvoudig voor deze tijd.
Neerslag
Regenbui
Nat.Sneeuw
Nat.Sneeuw
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Jolanda in Ootmarsum, Overijssel.
Vakantiepanel.nl heeft 11 vakantie beoordelingen Jolanda.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Jolanda vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Jolanda scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Jolanda vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Jolanda en het actuele weer Ootmarsum. Bekijk hier ook andere Hotels Ootmarsum of Hotels Overijssel. Op de pagina van Ootmarsum vind je vakantiebeoordelingen Ootmarsum en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Jolanda achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Jolanda!
hotel moet nog wat meer kamers renoveren en lift vervangen goede maaltijden veel cultuur te zien in ootmarsum
Verwacht niet te veel van het hotel. Het is verder een prima hotel maar het is wat gedateerd en zeker niet geschikt voor hippe mensen. Het is vooral goed voor 50 plussers. De kamers zijn prima maar gewoon heel simpel. De eigenaaresse is erg vriendelijk en probeert het iedere gast naar de zin te maken.