Wij bevelen dit park niet aan bij u. De meeste huisjes zijn verhuurd aan Polen die, vooral op de zaterdagavond, tot diep in de nacht heel veel lawaai maken en de kinderen wakker houden (en de volwassenen ook). Ze lopen gewoon over je stoepje in plaats van hun eigen pad. Je hebt geen privacy. Het huisje is zeer sober ingericht, bv: 1 kleine douche en 1 toilet voor 10 personen.
De receptie is op zondag gesloten, we konden pas per email op maandag ons verhaal kwijt, wat door de directie voor kennisgeving werd aangenomen.
Neerslag
Regenbui
Regenbui
IJzel
Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Bungalowpark T Reggehuus in Ommen, Overijssel.
Vakantiepanel.nl heeft 2 vakantie beoordelingen Bungalowpark T Reggehuus.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Bungalowpark T Reggehuus vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Bungalowpark T Reggehuus scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Bungalowpark T Reggehuus vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Bungalowpark T Reggehuus en het actuele weer Ommen. Bekijk hier ook andere Bungalows Ommen of Bungalows Overijssel. Op de pagina van Ommen vind je vakantiebeoordelingen Ommen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Bungalowpark T Reggehuus achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Bungalowpark T Reggehuus!