Prima hotel gastvrij gunstig gelegen goed te bereiken
Lees meerheel spontane en vriendelijke eigenaren en personeel
Lees meerHet hotel ligt op een prachtige locatie, en het interieur is zeer de moeite waard om eens goed te bekijken. De kamers zijn netjes en schoon, het eten is er prima. Ook als uitvalsbasis om uitstapjes in de omgeving te maken is hotel Spaander heel geschikt. Of je nu met de auto of met het openbaar vervoer reist je kunt je er goed vermaken.
Lees meereen erg leuk onderkomen voor een paar dagen er tussenuit met mooie plaatsen in de omgeving, Edam, Monnickendam, en natuurlijk Amsterdam. Leuke boottocht naar Marken niet te vergeten.
Lees meerPersoneel is geweldig.
Zeer goed hotels.
Het hotel ligt mooi in het centrum.
een prachtig hotel, vooral van binnen.Je kijkt je ogen uit. Een mooie en grote collectie schilderijen en ook het overige interieur is prachtig. De hotelkamer was wat gewoontjes vergeleken met de rest.
Lees meermooi authentiek hotel,kamer erg klein,badkamer/wc super-klein. Uitzicht op rommelige binnenplaats,boven de keuken dus lawaai.Jammer. Ontbijtbuffet perfect
Lees meerGenoten van een hotel met karakter, uiterst vriendelijk personeel en voor ons een leuke bijkomstigheid: het optreden vaan de tribute to the Cats-band!
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Best Western Spaander in Volendam, Noord-Holland.
Vakantiepanel.nl heeft 111 vakantie beoordelingen Best Western Spaander.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Best Western Spaander vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Best Western Spaander scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Best Western Spaander vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Best Western Spaander en het actuele weer Volendam. Bekijk hier ook andere Hotels Volendam of Hotels Noord-Holland. Op de pagina van Volendam vind je vakantiebeoordelingen Volendam en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Best Western Spaander achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Best Western Spaander!
Het hotel is een aanrader voor jong en oud. Alleen jammer dat de hotelbar tijdens ons verblijf gesloten bleef. Uit eerder bezoek wisten wij dat deze erg gezellig was, daarom wilden wij mede weer naar Spaander. Maar helaas was de bar dicht.
Geniet van de vriendelijkheid en karakter van het hotel en zijn fantastische ligging aan het water.