Langs de dijk ligt o.a. de Camping Het Grootslag . We stonden met de club bij elkaar en hadden een ieder een eigen toilet unit . Op de dag waren we vrij , je kon dan een rondje zwemmen in het zwembad . Tegen de avond gingen wij met zijn allen dinneren in het restaurant , waar de maaltijd goed werd verzorgd . Toen naar het zaaltje waar we de rest van de avond gingen bridgen . Helaas hadden we in deze week weinig mooie dagen . De boodschappen haalden we bij een kleine Super in Andijk .
Lees meerHou je van zon zee strand ga naar grootslag in andijk 26.
Lees meerLeuke vakantie gehad. Lekker lopen langs het water in de avond en lekker aan de bar zitten ff een biertje pakken, heel gezellig.
Lees meerWest friesland is erg mooi en er is genoeg te doen op grootslag en er om heen.
De huisjes zijn erg veroudert en slecht onderhouden.
Ligging is mooi.
Ik ben met 3 vrienden een weekje in dit park geweest.
Op het park was voor ons niet heel veel te doen, dingen die gedaan werden was meer voor jonge kinderen.
Maar al met al leuke vakantie gehad.
Werd weinig gedaan, slecht animatie team
Lees meerZelfs onze puppy is het super bevallen!
Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Vakantiedorp Het Grootslag in Andijk, Noord-Holland.
Vakantiepanel.nl heeft 7 vakantie beoordelingen Vakantiedorp Het Grootslag.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Vakantiedorp Het Grootslag vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Vakantiedorp Het Grootslag scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Vakantiedorp Het Grootslag vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Vakantiedorp Het Grootslag en het actuele weer Andijk. Bekijk hier ook andere Bungalows Andijk of Bungalows Noord-Holland. Op de pagina van Andijk vind je vakantiebeoordelingen Andijk en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Vakantiedorp Het Grootslag achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Vakantiedorp Het Grootslag!