Vinkeloord is een erg leuk park, vooral voor kinderen tot ongeveer 12 jaar, waar veel te doen is.
Er is een leuke kidsclub in de schoolvakanties, er zijn bowlingbanen, een klein overdekt zwembad en een groot buitenbad, een speelmeer, midgetgolbanen en een mooie speeltuin.
Verder zijn de huisjes erg netjes, schoon en van alle gemakken voorzien.
Helemaal top is de Extra Card waarmee je o.a. tijdens je verblijf gratis naar BeekseBergen en de dierentuin in Eindhoven kunt gaan.
erg vriendelijk personeel
van tuinman tot receptie
Er zijn veel en genoeg diverse speelgelegenheden voor jongere en oudere kinderen.
Mooi park waar je een heerlijke vakantie kunt beleven.
Het is park voor iedereen voor jong en oud in de zomer en in de winter
Lees meervriendelijk personeel alles was schoon erg mooie ligging
wij komen zeker terug
Leuk familie park met veel annimatie, leuk binnen en buiten zwembad, grote zwemvijver en vooral niet te vergeten de card om onbeperkt naar diverse attractie in de omgeving te gaan een echte aanrader!
Lees meerSaniatair was ronduit smerig!
Horeca gedeelte had veel te weinig personeel.
Animatie team wist de kinderen niet te boeien.
kindvriendelijk park, veel animatie, bedden slecht
Neerslag
Neerslag
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Vinkeloord in Vinkel, Noord-Brabant.
Vakantiepanel.nl heeft 13 vakantie beoordelingen Vinkeloord.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Vinkeloord vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Vinkeloord scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Vinkeloord vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Vinkeloord en het actuele weer Vinkel. Bekijk hier ook andere Bungalows Vinkel of Bungalows Noord-Brabant. Op de pagina van Vinkel vind je vakantiebeoordelingen Vinkel en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Vinkeloord achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Vinkeloord!
Wij zijn al 3 keer naar Vinkeloord geweest en de 4e keer hebben we al geboekt. In de meivakantie gaan we weer 10 dagen. Onze dochter (8 jaar) er geweldig en kent er inmiddels de weg. Vriendinnetjes zijn zo gemaakt. Wij zitten altijd in een huisje Fazant. Dat is met 3 of 4 personen goed te doen en je hebt een bijna nieuwe badkamer en zelfs een wasmachine/-drogercombinatie tot je beschikking!