Prima gelegen,
rustige omgeving met schiiterende natuurgebieden op loopafstand
Als park beter wordt onderhouden met name de schommels en het bgroen bij de bungalow ook geschikt voor kinderen. Bedden zijn echt ouderwets, per direct lattenbodem installeren en goede matrassen en kussen kopen. Echt een ramp voor mensen met rugproblemen. De vloer op de 1e verdieping kraakt enorm en is zeer irritant.
Toch al met al een zeer goede vakantie gehad ook omdat het lekker rustig was. We hadden het (kleine) zwembad bijna elka dag voo ons alleen. Zwembad trouwens goed schoongehouden
eenvoudig bungalow park. Met heel veel achterstallig onderhoud/schoonmaak. de speelatributen zijn zeer verouderd en nodig aan vervanging toe.
Een zandbak waar een grasmat in ligt is volgens mij niet echt de bedoeling. aangezien er verder weinig te beleven is op het park is het wel zo leuk als juist deze dingen op orde zijn.
We zijn een midweek geweest en het was er geweldig,rust en een prachtige omgeving.
Het restaurant is een woord geweldig.Fantastisch eten, compliment voor de kok en hele vriendelijke bediening.
Volgende keer gaan we naar een accomodatie met een verwarmingsketel die 't doet.
Lees meerMooi gelegen bungalowpark in de bossen, dichtbij de gezellig plaats Oisterwijk. Weinig faciliteiten, maar een heerlijk restaurant. Huisjes zijn gedateerd, maar netjes en schoon.
Lees meerRustig bungalowpark in een mooie omgeving, met mooie fietsroutes. Oisterwijk gezellige plaats.
Lees meerDe huisjes zijn in slechte staat van binnen, zijn zeker toe aan renovatie, de schoonmaak van de huisjes kunnen ook een stuk beter. De omgeving is mooi en heerlijk rustig.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Bungalow De Parel in Oisterwijk, Noord-Brabant.
Vakantiepanel.nl heeft 10 vakantie beoordelingen De Parel.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow De Parel vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow De Parel scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen De Parel vind je op deze pagina ook eventuele foto’s De Parel en het actuele weer Oisterwijk. Bekijk hier ook andere Bungalows Oisterwijk of Bungalows Noord-Brabant. Op de pagina van Oisterwijk vind je vakantiebeoordelingen Oisterwijk en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling De Parel achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling De Parel!