mooie fiets omgeving en fitness gelegenheid. Heerlijk ontspanning in de sauna en bij het beauty center. Niet ver van Eindhoven.
Lees meerligging is goed makkelijk bereikbaar
eindhoven mooie stad om te shoppen
Goed verzorgd hotel met vriendelijke bediening. Door het aangesloten De Brug Active zijn er veel faciliteiten die kosteloos gebruikt mogen worden.
Lees meerGoed hotel voor als je lekker aktief wilt zijn op het gebied van fitness zwemmen en zaalsporten.Tevens goede omgeving om te fietsen en eens lekker te gaan winkelen.
Lees meerFijn, gemoedelijk hotel. Faciliteiten zijn prima, de sportfaciliteiten indrukwekkend. Ook met kinderen heel gesckikt met o.a. een fijne speelhoek, kids club bij de sportfaciliteiten en veel ruimte in lobby en lounge om te spelen. Personeel is ook heel vriendelijk, zowel voor ons als voor de kinderen. Hotel en aankleding is wel gedateerd, maar dat deed voor ons verder niets af aan de kwaliteit.
Lees meerCarlton De Brug is een mooi groot hotel met enorm veel faciliteiten. Een hotel voor jong en oud.
Lees meerWij kregen een up-grade naar een familie-kamer onze kleinzoon van 8 jaar was mee die was helemaal blij met het stapelbed heeft genoten van bowlen en voetballen en natuurlijk het zwembad. Zijn opa en oma hebben 20-11- 1992 hun huwelijk gevierd met kinderen en aanhang in dit hotel. Eerlijk gezegd hebben opa en oma nu meer genoten van alle faciliteiten met... kleinzoon ! dank voor de gastvrijheid !!
Lees meerFijne rustige omgeving, we wilden overal gebruik van maken, maar in ons programma kwamen we tijd te kort.
Neerslag
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Carlton De Brug in Mierlo, Noord-Brabant.
Vakantiepanel.nl heeft 48 vakantie beoordelingen Carlton De Brug.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Carlton De Brug vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Carlton De Brug scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Carlton De Brug vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Carlton De Brug en het actuele weer Mierlo. Bekijk hier ook andere Hotels Mierlo of Hotels Noord-Brabant. Op de pagina van Mierlo vind je vakantiebeoordelingen Mierlo en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Carlton De Brug achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Carlton De Brug!
Het zwembad is op woensdag- en vrijdagavond gereserveerd om zonder kleding te zwemmen. Graag vermelden. Zwembad zou wat vroeger open moeten gaan, dan kan je (Zoals wij van plan waren) gaan fitnessen en daarna zwemmen alvorens te ontbijten. Gemeentemuseum Helmond op 3 kilometer afstand met prachtige tentoonstelling van fotografe Eve Arnold.