zeer vriendelijk personeel .
goed hotel met goed eten ;
Een gewoon stadshotel wat ze getracht hebben een modern uitstraling te geven. Maar wat niet helemaal is gelukt.
Lees meerSuper hotel goed uitgebreid onbijt goed resterant'vriendelijk personeel,makkelijk bereikbaar,dicht bij centrum
Lees meervriendelijke mensen. parkeren probleem.
zelfs onder hotel. standaart kamer wel aardig
maar bedden ronduit zeer slecht.
maar je zegt snel ach jho het is niet duur.
maar zo werkt het niet.
Mooie kamer, heerlijke matrassen (boxspring).
Uitgebreid ontbijt, alleen is er maar 1 koffierapparaat, als het druk is sta je lang te wachten op je kopje koffie.
Had geen voudger meegenomen, wel de bevestiging, had een diner erbij besteld, moest de ober er van overtuigen dat wij dat hadden, hij zei, we geven u het voordeel van de twijfel.
Vind ik zeer genant. Het eten liet maar op zich wachten, tussen voorgerech en hoofdgerecht ongeveer anderhalf uur, het nagerecht hebben wij maar niet afgewacht. Dat er dan ook nog servicekosten van 2,50 per persoon per dag bijkomen was ook niet duidelijk, ik dacht gewoon alles geboekt te hebben, heb ik in andere hotels nog nooit meegemaakt. Personeel was vriendelijk. Voor ons geen Tulip meer.
Groet,
Coen en Amy Stoker
goed hotel prijs en kwaliteit uitstekend bediening personeel allemaal goed .
ontbijt buffet klasse
Gunstige kwaliteit-prijsverhouding. Kamers voorzien van airco (lekker koel in de hete periode dat wij er verbleven). Ontbijt goed, maar niet bijzonder uitgebreid.
Parkeergelegenheid minimaal. Parkeergarage erg duur (eigenlijk gek dat je als gast hiervoor moet betalen). In de kamer ontbreken haakjes om bijv. jassen op te hangen.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Golden Tulip Weert in Weert, Limburg.
Vakantiepanel.nl heeft 18 vakantie beoordelingen Golden Tulip Weert.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Golden Tulip Weert vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Golden Tulip Weert scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Golden Tulip Weert vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Golden Tulip Weert en het actuele weer Weert. Bekijk hier ook andere Hotels Weert of Hotels Limburg. Op de pagina van Weert vind je vakantiebeoordelingen Weert en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Golden Tulip Weert achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Golden Tulip Weert!
Parkeren onder tunnel. rijden eerste straat rechts iets voorbij albert heyn gratis parkeren.
Probeer niet met de auto te komen (zeer beperkte parkeergelegenheid die bovendien erg duur is).