8 beoordelingen voor Bungalow Vakantiepark Schin Op Geul in Walem Limburg

8 beoordelingen
  • 8.0
    Nelly
    op 20.04.2010:

Mooi vakantiepark in een heel mooie omgeving.

Alleen jammer dat er in de folder staat met zwembad, terwijl je er toch voor naar Valkenburg moet.

Nikki
    op 03.03.2012:

Knus bungalowpark

Je zit natuurlijk niet midden in het centrum, maar dat wisten we van tevoren. In het dorp zelf is niet echt iets, maar het is goed te doen om naar Valkenburg of Maastricht te gaan

• 2.0
    Petra Eleveld
    op 26.04.2021:

Nooit meer roompot

Naast ons huisje verbouwing hele week ook weekend om 6.45 uur werklui met alle herrie van dien. Klagen heeft geen zin ze luisteren niet eens, Huisje vies smerig en oud. deuren die wel open maar niet meer dicht kunnen. Of deuren die dichtklappen omdat huisje scheef is gezakt. Ramen die in geen maanden zijn gelapt, smurrie nog op tafel van vorige bewoners, Pad van senseo zat er zelfs nog in. En zijn gewoon dag eerder naar huis gegaan omdat dit niets meer met vakantie te maken heeft. klagen via mail bij roompot leverde een boze mevr, aan de telefoon op en die kon ons compenseren met ja wel 75 euro, Dus mensen ga niet meer naar roompot, want je word niet serieus genomen als klant. Voor ons NOOIT meer roompot

Nikki

Goed verzorgd

Wij hebben hier met 5 vriendinnen een fantastisch gezellig weekend gehad!

3.0
    carla
    op 08.01.2013:

wordt met twee maten gemeten,huisje niet schoon.

Huisje zelf is goed,behalve de bedden,we hadden twee bedden over en hebben de bedden daarvan boven op onze bedden gelegd,toen ging het goed.
    Het was niet schoon,zat nog haar op de tegels en de ramen waren bagger vet,terwijl het net schoongemaakt was.
    Er mogen geen auto's op het terrein,dit vinden we ook prtettig.
    Helaas de huisjes naast ons waren verhuurd aan werklui die gewoon de auto's bij het huisje hadden en om 6 uur sóchtends weg ging na de ruiten geschrapt te hebben.
    We hebben dit aan gegeven bij de receptie en ze zouden er iets aan doen.dezelfde avond stond er nog 1 bij ipv dat ze weg bleven.

• 4.0
      9.0
    erna
    op 27.12.2009:

redelijk

waren in koude perioden het was niet warm te stoken in het huisje hebben het erg koud gehad.De verwarming in de bad cel was niet aan daar zat een luchtbel in,er is wel meteen iemand gekomen om de verwarming te ontluchten.Maar al met al hebben we het niet warm gehad binnen.(jammer).

2.0
    alie
    op 06.10.2007:

Was goed

Het is niet erg geschikt voor oudere mensen.
    Wij hadden er ook moeite mee om iedere keer naar boven te lopen naar het huisje.
    Naar beneden gong prima maar als je na een mooie wandeling terug kwam dan was het klimmen.

• 6.0
    Lieke
    op 26.11.2007:

Heerlijk genoten van rustig en goedkoop weekendje weg

Faciliteiten van Vakantiepark Schin Op Geul

• Fietsen obv 3 beoordelingen
  • Winkelen obv 3 beoordelingen
  • Uitgaan obv 1 beoordeling
  • Wellness/beauty obv 1 beoordeling

Het weer de komende week in Walem

Uitgebreide weersinformatie
Sunday 2-4 Regen
11 5
Bron: Weerplaza logo

Reisaanbieders voor Vakantiepark Schin Op Geul

Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Vakantiepark Schin Op Geul in Walem, Limburg.

Vakantiepanel.nl heeft 8 vakantie beoordelingen Vakantiepark Schin Op Geul.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Vakantiepark Schin Op Geul vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Vakantiepark Schin Op Geul scoort:

• Gezinnen: 0.0
  • Met partner: 5.3
  • Groep: 7.0

Behalve de vakantiebeoordelingen Vakantiepark Schin Op Geul vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Vakantiepark Schin Op Geul en het actuele weer Walem. Bekijk hier ook andere Bungalows Walem of Bungalows Limburg. Op de pagina van Walem vind je vakantiebeoordelingen Walem en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Vakantiepark Schin Op Geul achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Vakantiepark Schin Op Geul!

Reisaanbieders voor Vakantiepark Schin Op Geul

• Petra Eleveld
    op 26.04.2021:

Winkeltje op park open van 8.30 tot 10 uur, restaurant wel 2 dagen. dus geen faciliteiten

• carla
    op 08.01.2013:

Mooi park,eenvoudige huisjes. Zorg wel dat je verderop op het park zit en niet in het begin ivm overlast van werklui die in de huisjes zitten.

Recent bewaarde items