We hebben een heerlijk weekend gehad in dit hotel. Fijne sauna’s en zwembad. Uitgebreid ontbijt.
Lees meerongeschoold horeca personeel welness die geen welness is ik heb al een mail gestuurd naar mijn reisadviseuse met al mijn klachten maar nog geen antwoord op gehad
Lees meerMooi Hotel mooi gelegen gezellig personeel en zeer behulpzaam.
Lees meerEen fijn hotel, verrassend het bos, werden vriendelijk geholpen en het ontbijt was super, alle dingen vers en verschillende soorten voor brood en voor yoghurt.
Avondeten hebben we niet genuttigd in het hotel dus daar kunnen we niks over zeggen,
Wel weinig parkeerplek voor de auto.
vriendelijk personeel, natuur gebied , goede keuken.
Lees meerMooi hotel op goede locatie. Vriendelijke bediening.
Lees meerWe vierden er ons 25 jarig huwelijk en we kregen champagne en een grand dessert aangeboden. Heel attent!
Lees meerWe hebben zeer genoten van ons verblijf in het Hotel.
We zijn altijd goed geholpen als we een vraag hadden en t.o.v. onze dochter (1 jaar) waren ze erg attent en vriendelijk.
Neerslag
Regenbui
Nat.Sneeuw
Nat.Sneeuw
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Bilderberg De Bovenste Molen in Venlo, Limburg.
Vakantiepanel.nl heeft 23 vakantie beoordelingen Bilderberg De Bovenste Molen.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Bilderberg De Bovenste Molen vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Bilderberg De Bovenste Molen scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Bilderberg De Bovenste Molen vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Bilderberg De Bovenste Molen en het actuele weer Venlo. Bekijk hier ook andere Hotels Venlo of Hotels Limburg. Op de pagina van Venlo vind je vakantiebeoordelingen Venlo en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Bilderberg De Bovenste Molen achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Bilderberg De Bovenste Molen!
Je kunt er lekker wandelen . Puntje van kritiek dat de kaart die we mee kregen voor de route van 1 uur. Was niet erg duidelijk, beter kan er staan ga links het Jammerdal in ipv bij T-splitsing links. verder was het een mooie wandeling.