Wij hebben dit hotel geboekt via internet!
het is een mooie romantishce hoeve op een schitterende locatie.
We hebben gegeten in Luigi's Tratoria en daar genoten van een heerlijk 3 gangen menu voor een mooi (jubileum)prijsje van € 25 p.p.
De kamer (nr.70) is voorzien van de fasciliteiten die je van een 4 sterren hotel mag verwachten. Wat jammer was is dat de kamer muf rook en de badkamer hier en daar schimmelpekken te zien geeft.
Jammer om te merken dat het geheel wat sleets aan het worden is, badkamers hard toe aan renovatie! Verfbeurt van deuren etc. ook hard nodig.
Lees meerDe ligging van het hotel is super mooi, de omgeving is top!
De kamers zijn karakterestiek echt een super sfeer die daar heerst.
Personeel is zeer vriendelijk, hulpvaardig en mee denkend van af de reservering tot aan de uitcheck zijn wij super goed geholpen en zeer tevreden. Zelf kom ik uit Groningen maar ik raad iedereen aan naar het mooie Limburg te gaan en dan zeker te overnachten in Hotel Winselerhof!! in een woord GEWELDIG!
Neerslag
Regenbui
Nat.Sneeuw
Nat.Sneeuw
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Winselerhof in Landgraaf, Limburg.
Vakantiepanel.nl heeft 3 vakantie beoordelingen Winselerhof.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Winselerhof vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Winselerhof scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Winselerhof vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Winselerhof en het actuele weer Landgraaf. Bekijk hier ook andere Hotels Landgraaf of Hotels Limburg. Op de pagina van Landgraaf vind je vakantiebeoordelingen Landgraaf en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Winselerhof achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Winselerhof!