Het is mooi en rustig maar dat is ook weer het nadeel.
Het eerste dorp is op 15 km.
Het is een mooi park en ook voor mij het eerste park waar de huisjes niet tegenvallen. Ik heb 2 jongens van 4 en 6 die konden rustig spelen in de leefruimte. Er waren een aantal speelplekken en er was een zwembad, midgetgolf, tennisbaan en fiets verhuur.
Lees meerWadden-lopen voor 50+ (2 uur was leuk) en genoeg, ben natuurlijk gelijk bij de start gevallen(de laarzen zogen vast) maar dat mag de pret niet drukken, was een heel leuke ervaring. De gids gaf heel goede uitleg, ook de rondleiding door de bossen was fijn. Er zijn ook hele leuke dorpen en steden in omgeving. En schiermonikoog is ook leuk om naar toe te gaan met de boot.
Lees meerWe hadden een geweldige natuurwandeling onder leiding van een boswachter; verder zaten we dichtbij de veerboot naar schiermonnikoog waar we een dagje zijn geweest.De locatie van dit bungalowpark is heel geschikt om diverse activiteiten te combineren.
Ook erg geslaagd vonden wij de amerikaanse tourbus waarmee je naar attracties in de buurt kon worden gebracht op een ontspannen en gezellige manier.
Neerslag
Neerslag
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Landal Natuurdorp Suyderoogh in Lauwersoog, Groningen.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Landal Natuurdorp Suyderoogh.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Landal Natuurdorp Suyderoogh vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Landal Natuurdorp Suyderoogh scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Landal Natuurdorp Suyderoogh vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Landal Natuurdorp Suyderoogh en het actuele weer Lauwersoog. Bekijk hier ook andere Bungalows Lauwersoog of Bungalows Groningen. Op de pagina van Lauwersoog vind je vakantiebeoordelingen Lauwersoog en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Landal Natuurdorp Suyderoogh achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Landal Natuurdorp Suyderoogh!