Het was nog een hele rit naar Putten vanuit het Gooi . In Putten was het nog even zoeken naar de boerderij De Mariahoeve . We hebben er koffie gedronken en geluncht op het terras . De gids kwam ons ophalen voor een rondleiding , door de nog in takt zijnde boerderij uit de vorige eeuw . In het schuurtje lag nog wat gereedschap voor het dagelijks gebruik . Verder de Moestuin , ook nu nog in gebruik . De inrichting van de woonboerderij . De bedstede , een met uitzicht in de stal . Een grote kast met linnengoed , fris gehouden met een flesje zevenenveertig elf . Gebruiksvoorwerpen enz. enz . Nog even door de stal en buiten stond nog een echte hooiberg vol met hooi .
Na de rondleiding zijn we richting het Gooi gereden en nabij Baarn zijn we nog wat gaan drinken .
Het is een klein dorp met vriendelijke mensen die graag bereid zijn om je te helpen. Er zijn voldoende winkels maar niet echt om te shoppen. Je kunt er prima je spullen voor dagelijks gebruik halen.
Lees meerPrima winkelstand, een keur aan terrassen en restaurants,gedachteniskapel, expositie ruimte achter het stadhuis, vrij toegankelijk,Je kunt er heerlijk wandelen in de omringende bossen. En ik denk dat strand en boulevard Nulde ook wel iets te bieden hebben
Lees meerPutten is een echte veluwe gemeente met een ruim aanbod aan winkels en restaurants.
Lees meergezellig; ongedwongen; leuk om langs/in alle winkels te kijken
Lees meerVeel grote winkelketens maar ook heel veel leuke kleine cadeauwinkels.
Op deze pagina vind je informatie over Putten. Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor jouw vakantie Putten? Je vindt hier 4 hotels Putten en 1 appartementen Putten. Vrijwel elk hotel Putten heeft vakantiebeoordelingen waardoor je op basis hiervan de juiste keuze kunt maken. Lees wat andere vakantiegangers en experts van hun vakantie Putten vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Hieronder vind je een top 10 hotel beoordelingen Putten:
Daarnaast hebben we ook vakantie beoordelingen Putten over de plaats zelf, zodat je weet hoe de plaats door andere vakantiegangers en experts wordt beoordeeld. Je vindt hier o.a. cijfers over restaurants Putten, shoppen Putten en bezienswaardigheden Putten. Ook vind je hier eventuele foto’s Putten en het actuele weer Putten. Ben je zelf al een keer in deze plaats geweest? Laat dan direct een vakantiebeoordeling Putten achter!
Ben jij op zoek naar een all inclusive Putten of een last minute Putten? Bekijk hier direct de actuele prijsinfo Putten voor een vliegvakantie Putten.
Op het complex Mariahove zijn : naast een camping , een terras en een kleine zaal voor diverse vaardigheden .