Mooi hotel met veel welness faciliteiten, gelegen in een bosrijke omgeving, buiten het centrum van Nijmegen.
Goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer.
Heerlijk een weekend relaxen en genieten in het Sanadome en 's avonds lekker eten in Nijmegen.Top!
Lees meerSanadome is een prachtig wellness hotel waarbij je je badkleding aan moet laten. Diverse baden zoals bubbelbaden, zout water bad, zwembad (binnen en buiten), massage stoelen en een zeer groot aanbod aan behandelingen, pakkingen en massages.
Lees meerHeb alleen een min puntje en dit was de laatste dag.
Ik had een korting kaart van het hotel naar het centrum nijmegen voor € 11. maar ze hadden de verkeerde taxi bedrijf gebeld.
kosten nu € 26
Bij sanadome werden wij vriendelijk en correct geholpen.
ziet er schoon en netjes uit ook de omgeving is mooi en er straalt rust uit.
Het was jammer dat we in het weekend het arrangement hadden geboekt, wij vonden het te druk. In de wirhpool zat je als een potje met pieren. Ook was het jammer dat ik als gehandicapte geen ligbad had, lage stoelen waren een probleeem. Volgende keer een door de weekse dag. Dan is het ons inziens een stuk rustiger.
Lees meerRustig ogend, prachtig gestyled, relax hotel met goed restaurant, gezellige open haard en heerlijke welness faciliteiten met groot zwembad (binnen en buiten), bubbelbaden en diverse massage mogelijkheden.
Lees meerDe kamers zijn vernieuwd en alles ziet er perfect uit. Je kan met de lift naar Sanadome dus de ligging is perfect.
Ook het eten is ontzettend goed en uitgebreid, zowel diner als ontbijt.
Neerslag
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Scandic Sanadome Nijmegen in Nijmegen, Gelderland.
Vakantiepanel.nl heeft 12 vakantie beoordelingen Scandic Sanadome Nijmegen.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Scandic Sanadome Nijmegen vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Scandic Sanadome Nijmegen scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Scandic Sanadome Nijmegen vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Scandic Sanadome Nijmegen en het actuele weer Nijmegen. Bekijk hier ook andere Hotels Nijmegen of Hotels Gelderland. Op de pagina van Nijmegen vind je vakantiebeoordelingen Nijmegen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Scandic Sanadome Nijmegen achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Scandic Sanadome Nijmegen!
Sanadome is geen goedkoop hotel maar zeker de moeite waard. Drink koffie bij het restaurant beneden, veel gezelliger zitten dan het steriele buffetrestaurant op etage. In een klein kwariertje zit je in het centrum van Nijmegen. Op de Waalkade zijn heel veel gezellige en goede restaurantjes om 's avonds te eten. Je kunt met de badjas aan vanuit de kamer zo rechtstreeks naar de wellness per lift. Goedkope behandelingen zijn Sabbia Med en Kraxenofen. Deze zijn echt wel de moeite waard.
Zal het wel iedereen aanraden, maar er wel bij zeggen dat de kosten wel kunnen oplopen.