7 beoordelingen voor Bungalow Bungalowpark Hoenderloo in Hoenderloo Gelderland

7 beoordelingen
    Ger
    op 30.09.2019:

prettig park

bij de boeking bij D reizen zat de schoonmaakkosten in de prijs maar bij aankomst in Hoenderloo moest toch nog de schoonmaakkosten betalen

Erik
    op 19.05.2018:

Mooi park, maar veel rumoer

Leuk park, schitterend gelegen op het randje van de Veluwe. Prima voorzieningen en aardig personeel. Helaas buiten en ook in de bungalow veel geluidsoverlast van de entertainment voor de kinderen. Kinderdisco, muziek in het zwembad, bonkende trampolines, buitentheater, etc. Erg jammer.

• 8.0
    Alie de Leeuw
    op 17.09.2013:

Leuk park in prachtige omgeving.

Fijne vakantieweek gehad op bungalowpark Hoenderloo. Het park ligt in een prachtige omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen en in de nabije omgeving zijn veel dingen te doen en te bezichtigen.

De huisjes op het park zijn wel wat gedateerd, maar ze zijn netjes en schoon en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Voor de prijs die je betaalt mag je ook geen luxe huisje verwachten.

Het personeel op het park is echt geweldig vriendelijk en servicegericht. Op het park is een mooi restaurant met een kok die echt super lekker kan koken. Elke dag biedt het restaurant een luxe driegangen menu voor de prijs van € 22,50. Dit is echt genieten, want de kok zorgt echt voor een super heerlijke bereiding en presentatie van het menu. De kok van het restaurant de Boskantine krijgt daarom van ons dan ook een dikke negen.

Wij hebben genoten van onze vakantie op dit park en raden het daarom dan ook graag aan bij andere mensen.

• Kindvriendelijkheid
    Ger
    op 22.02.2013:

Een rustige omgeving die smaakt naar meer!

Met onze kleinkinderen hebben we in de sneeuw 'n midweek in dit park doorgebracht,schitterend gelegen aan de rand van de bossen en de hei. Wij houden daarvan,maar kunnen ons voorstellen dat voor anderen dit park wat te rustig ligt.
    De Bosvilla's zijn schitterend en bieden voldoende ruimte en gemak. De omgeving van de overbekende Veluwe blijft iets aparts. Voor herhaling vatbaar.

• 6.0
    Nico
    op 30.10.2007:

Het viel ons tegen!

Nou, het viel ons tegen. Het was er erg rustig, wel een mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Maar voor jonge stellen vinden wij het niet super. Het huisje was klein en "plakkerig". Verder had het op ons een nogal sombere indruk. Nou moeten we wel zeggen dat het veel regende in die periode. Misschien dat het met mooi weer heel anders was uitgepakt.

• 10
      10.0
      10.0
    Bram
    op 26.07.2007:

Ga naar Bungalowpark Hoenderloo voor uw rustvakantie

Erg leuk, kleinschalig park midden in de Veluwe.
    Een aanrader voor mensen welke van rust, stilte, wandelen en fietsen oude.

• 8.0
    peter
    op 01.09.2011:

goed park direct aan hei en bos

een van de schoonste huisjes die we ooit zijn tegen gekomen. mooie ligging direct aan hei en bos vlakbijn de hoge veluwe.

Faciliteiten van Bungalowpark Hoenderloo

• Cultuur obv 2 beoordelingen
  • Culinair obv 1 beoordeling
  • Vissen obv 1 beoordeling
  • Winkelen obv 1 beoordeling

Het weer de komende week in Hoenderloo

Uitgebreide weersinformatie
Thursday 15-6 Bewolkt
26 12
Bron: Weerplaza logo

Reisaanbieders voor Bungalowpark Hoenderloo

Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Bungalowpark Hoenderloo in Hoenderloo, Gelderland.

Vakantiepanel.nl heeft 7 vakantie beoordelingen Bungalowpark Hoenderloo.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Bungalowpark Hoenderloo vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Bungalowpark Hoenderloo scoort:

• Gezinnen: 7.0
  • Met partner: 7.3
  • Groep: 0.0

Behalve de vakantiebeoordelingen Bungalowpark Hoenderloo vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Bungalowpark Hoenderloo en het actuele weer Hoenderloo. Bekijk hier ook andere Bungalows Hoenderloo of Bungalows Gelderland. Op de pagina van Hoenderloo vind je vakantiebeoordelingen Hoenderloo en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Bungalowpark Hoenderloo achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Bungalowpark Hoenderloo!

Reisaanbieders voor Bungalowpark Hoenderloo

• Erik
    op 19.05.2018:

Neem geen bungalow in de buurt van de receptie. Wat lastig is, want dat zijn de meeste wel.

• Alie de Leeuw
    op 17.09.2013:

Restaurant de Boskantine op bungalowpark Hoenderloo. Fietsen en wandelen in de omgeving van hoenderloo. Een bezoek aan het openluchtmuseum Arnhem en heerlijk slenteren en winkelen in de steden Apeldoorn, Arnhem en Ede.

Recent bewaarde items