Wij zijn net terug van deze vakantie.
We hebben echt een super vakantie gehad.
Eten en drinken was super, de kamers en de Hygiëne was ook super!
Een super vakantie, met een super mooie omgeving! Echt een aanrader!
8.9
Geplaatst: 29 januari 2012
Nord Bogers, 63 jaar
Etten Leur
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar)
Geweldig ressort
Een ressort om eens terug te komen.
Goede service etc
8.6
Geplaatst: 19 januari 2012
Jeroen, 36 jaar
Groningen
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
januari 2012
Het is een prima all-inclusive resort.
Sandos Caracol is een prima all-inclusive resort waar genoeg is te doen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en bereid om je te helpen. De kapotte wc-deur is snel en goed herstelt.
De ligging van het hotel is wat afgelegen t.o.v. het centrum, de enige mogelijkheid om het centrum te bereiken is de taxi.
Een ander punt is het tijdig reserveren van een tafel in een van de restaurants in het resort, doe je dit niet, dan zijn een beperkt aantal restaurants nog beschikbaar.
8.4
Geplaatst: 15 januari 2012
Amber, 25 jaar
Alkmaar
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
januari 2012
Puur genieten in luxe die wij in Nederland niet kennen
Dit hotel is helemaal het einde. Het all inclusive is van zo'n hoge kwaliteit dat je het niet kunt vergelijken met europees niveau.
De keuzemogelijkheden qua bars en restaurants op het resort is enorm en zeer divers. Het eten is heerlijk en er is genoeg keuze om elke dag iets compleet anders te eten. Het drinken is ook super. Alle cocktails worden in een handomdraai gemaakt en als ze iets niet kennen dan wordt het op je instructies toch bereid.
Select Club is een absolute aanrader als alle reizigers 18+ zijn. Je kamer zit dan in een apart gedeelte. Dat is wel wat verder van het strand maar totaal niet storend. Dit gedeelte heeft een eigen zwembad en a la carte brunch restaurant (10.30 uur tot 16.00 uur) als extraatje bovenop de rest.Ook is er een apart stukje strand met hemelbedden. Dit stukje strand heeft ook een eigen bar waar je ook de hele dag terecht kunt voor ontbijt en lunch snacks.
Het resort is schoon en de medewerkers zijn allemaal zo ontzettend vriendelijk dat je het niet kunt geloven. En het is niet nep. Het zit gewoon in de aard van het beestje.
Voor jong en oud is er genoeg te doen en het animatie team is groot en erg enthousiast. Ook zijn er ontelbaar veel excursies die je kunt doen in de omgeving.
Rustig met een catamaran en dan snorkelen op een rif. Of als je van ruig houdt ga je met een speedboat (500 pk) ook snorkelen op een rif en daarna quad rijden in de jungle. Of natuurlijk met dolfijnen zwemmen. Het kan allemaal!
Ik raad het iedereen absoluut aan. Je krijgt een onvergetelijke vakantie. Ik denk nog elke dag terug aan de ontspannen vakantie in al die luxe en prachtige omgeving!
9.5
Geplaatst: 11 januari 2012
Winia, 49 jaar
Hengelo
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar, 25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar)
januari 2012
Leuk resort, ook voor kleine kinderen!
Leuk voor het hele gezin, opa en oma vonden er hun rust, de ouders hadden veel plezier en voor de kindertjes was er volop speelruimte, waterpret en kindvriendelijke service.
Toen de tas vol speelgoed was kwijtgeraakt kregen we een tasje vol strandspeeltjes te leen van het baliepersoneel, ook konden we twee buggies lenen voor de allerkleinsten, echt geweldig.
7.1
Geplaatst: 8 januari 2012
Esther, 23 jaar
Nieuw-Vennep
december 2011
Luxe, groots qua opzet, kindvriendelijk, vele faciliteiten
In december 2011 hebben we 11 dagen lang genoten op dit prachtige resort. De service van het personeel was top, erg vriendelijk personeel in de restaurants en bij de receptie. Iedereen zegt je de hele door gedag bij het langslopen. De kamers waren comfortabel ingericht en voorzien van minibar dat elke dag werd aangevuld.
Zwembad en strand werd goed schoongehouden, handdoekenservice open van 8 tot 17uur. Spa was tevens hygienisch. Bij drukte kon je soms moeten wachten, maar dat had als voordeel dat het redelijk rustig bleef in het Spa.
We hebben heerlijk gegeten in alle restaurants, alleen de Argentijn viel ons wat tegen. Buffet in zowel Mexicaanse als het Internationale restaurant was met onbijt en diner prima geregeld. Zeer uitgebreid buffet en het eten was zeer zelden op. Al met al een prima resort dat ik zeker zal aanbevelen aan anderen!
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Sandos Caracol Eco Resort & Spa
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Sandos Caracol Eco Resort & Spa
Lees meer over Playa del Carmen (Riviera Maya)
Wil je meer weten over Playa del Carmen (Riviera Maya)? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Playa del Carmen (Riviera Maya).
Wil je meer weten over Yucatán? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Yucatán.
Wil je meer weten over Mexico? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Mexico.