het hotel is heel erg . en het eten was heel erg uitgebreid. een mooi opgezet hotel.aardige mensen.personeel heel aardig .
Geplaatst: 5 februari 2012
Catharina, 64 jaar
Sneek
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
december 2011
geweldig hotel
mooi hotel, goed eten, mooie ligging,prachtig strand,ruime en schone kamers,en de jungletuin met al de dieren is een aardigheid.
Het is een hotel om aan te bevelen.
9.5
Geplaatst: 2 januari 2012
Roos, 29 jaar
Haarlem
Met een vriend(in)/familielid/collega
juni 2011
Zeer uitgebreid all inclusive hotel
Uitstekend en verzorgd hotel. Zeer uitgebreide all inclusive formule oa met dineren bij verschillende a la carte hotels.. Mexicaan zeker aan te raden. Enigste minpuntje zijn de lawaaige kamers doordat deze om het animatie gedeelte zijn gebouwd.
8.7
Geplaatst: 26 december 2011
Marga, 49 jaar
Met het gezin (13+ jaar)
juni 2011
Geweldig vakantieparadijs voor iedereen
Geweldig park, prachtig gelegen, voelt alsof je in een oerwoud loopt, met alle luxe die je maar wilt.
Heerlijk eten, prachtige accommodatie, geweldige bediening, goede service, prachtige dingen om te doen of om te zien.
9.4
6.0
Geplaatst: 13 december 2011
Jaimy, 22 jaar
Heerlen
Met een vriend(in)/familielid/collega
november 2011
geweldig familiehotel en romantiek ten top!
Mijn herinnering aan Mexico is prachtig! WAUW wat stond ik perplex toen ik aankwam en zag dat hotel Iberostar Tucan&Quetzal in werkelijkheid zo onwijs mooi is! We hebben gelachen genoten en heel veel geluk momenten ervaren! Dankjewel voor deze mooie ervaring!! Ik heb vlinders voor Mexico en Iberostar! Met vriendelijke groet, Jaimy kisters
Geplaatst: 10 november 2011
Margreet, 55 jaar
Den Helder
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
oktober 2011
mooie ligging
Wij zijn diverse keren in dit hotel geweest.
Altijd prima, helaas hebben wij nu gemerkt dat de service achteruit gaat
. Jammer want het hotel en de omgeving heeft zoveel te bieden.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Iberostar Tucán & Quetzal
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Iberostar Tucán & Quetzal
Lees meer over Playa del Carmen (Riviera Maya)
Wil je meer weten over Playa del Carmen (Riviera Maya)? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Playa del Carmen (Riviera Maya).
Wil je meer weten over Yucatán? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Yucatán.
Wil je meer weten over Mexico? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Mexico.