Beoordelingen

Lisanne, 20 jaar

Vessem

Met een vriend(in)/familielid/collega

januari 2012

Goed vakantie gevoel! Super!

Het was echt een topvakantie!! We hebben ervan genoten! Ik zou zo weer terug willen.
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

Geplaatst: 24 januari 2012

H, 60 jaar

Mijdrecht

januari 2012

goed hotel spa wat minder

goed hotel alleen eerste dag in standaard kamer dat was wat minder
volgende dag gelukkig kamer maar die lag aan de straat met wind
we hebben wat bij betaald en zaten toen op een prachtige locatie een hoog uitzicht op strand en zee

8.5

Geplaatst: 22 januari 2012
Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Corina en Wilco, 45 jaar

Geldrop

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

november 2011

Een geweldig mooi hotel aan het witte strand en dicht bij de grote winkelstraat van Playa del Carmen

Een hotel om zeker nog eens terug te gaan. Ligging was perfect net zoals in de brochure beschreven stond. Personeel was erg vriendelijk en stond de hele dag voor je klaar. mooi zoet waterzwembad en fijne handdoekservice. Het italiaans restaurant was zeer goed.
Ook de buffetten waren elke dag anders, alleen miste we de diversen brood soorten bij het ontbijt verder was alles perfect.

8.7

Geplaatst: 27 december 2011

Magda, 57 jaar

Valburg

goed hotel

uitstekende service
vriendelijke medewekers
respect voor het animatie team
fifth avenue op loopafstand

Geplaatst: 23 december 2011
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar, 25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar)

Palmyre, 53 jaar

Belgie

Super klantvriendelijk hotel

Ideaal van liging centraal voor excursies en in het centrum van Playa de Carmen ..
Van de animatie kunnen wij niet zo veel zeggen omdat wij iedere dag een excursie gedaan hebben en de schow begon om 20.30 dan waren wij meestal aan het eten in een van de restauranten waar de bediening zeer goed was en vooral heel vriendelijk.

het is ook een zeer goede all in er is van alles altijd genoeg je kan zelfs niet alles opdrinken wat ze je willen serveren een klein minpuntje cola is pepsi cola en geen coca cola maar tegen al de rest valt dit in het niets.Wij hopen zeker nog eens terug te gaan

9.2

Geplaatst: 13 december 2011

Janneke, 55 jaar

Stadskanaal

december 2011

mooi hotel ten opzichte van alles

het enigste nadeel vonden wij en dat is vaak in alle hotelsook zo dat s,nacht en s,morgens altijd veel lawaai op de gangen is van mede hotelgasten en personeel die met karren lopen.
De stijl is:

Introductie

Gran Porto Real

4 sterren4 sterren4 sterren4 sterren
Playa del Carmen
Direct aan het strand gelegen, L-vormig all-inclusive hotel met een verzorgde inrichting en veel bewerkte, koloniale meubels, pilaren en Mexicaanse...

Ligging

Deze accommodatie ligt aan het strand.
Afstand tot centrum: 350 meter
Aan een rustige, doodlopende zijweg van een vrij drukke weg, temidden van lage en middelhoge accommodaties, naast een lange pie

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

Er zijn 276 eenheden
Kamertypen
2-persoonskamer
juniorsuite
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Gran Porto Real Resort & Spa

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Gran Porto Real Resort & Spa

Lees meer over Playa del Carmen (Riviera Maya)

Wil je meer weten over Playa del Carmen (Riviera Maya)? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Playa del Carmen (Riviera Maya).

Lees meer over Yucatán

Wil je meer weten over Yucatán? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Yucatán.

Lees meer over Mexico

Wil je meer weten over Mexico? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Mexico.

Powered by: TsiTix