Beoordelingen

• 8.2

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 58

Vakantiegangers beoordelingen hotel El Tukan

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Hetty, 50 jaar

Almelo

Met het gezin (13+ jaar)

januari 2012

Leuk complex omgeven door tropische tuin

El Tukan is een leuk kleinschalig appartementen complex op een geweldige locatie.
Restuarantjes, winkels en strand op loopafstand.
Het zwembad is erg klein en nodigt niet uit tot gebruik.
Het personeel is vriendelijk en de accomodatie is schoon.
Het 2 kamer appartement de luxe is recent gerenoveerd, bedden zijn comfortabel, het balkonnetje aan de kleine kant met vier personen (en maar 2 stoeltjes).
Prijs/kwaliteit verhouding prima.
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

7.9

Geplaatst: 6 februari 2012
Reisgezelschap: Met een vriend(in)/familielid/collega

Leanne, 25 jaar

Amsterdam

Met een vriend(in)/familielid/collega

februari 2012

Vriendelijk personeel, goede ligging

Voor het boeken van tours kon je terecht bij Marco, zeer vriendelijke, enthousiaste Mexicaan!

7.4

6.0

Geplaatst: 5 februari 2012
Reisgezelschap: Met partner (jonger dan 25 jaar)

Yanaika, 23 jaar

Breda

Reisgezelschap:

Met partner (jonger dan 25 jaar)

september 2011

Standaard hotel op perfecte locatie

Leuk hotel met erg vriendelijk personeel. Kamers zijn iets verouderd, maar prima voor deze prijs.
Het bevindt zich midden op de 5th avenida, maar ondanks dat absoluut geen overlast o.i.d. gehad. Sterker nog, elke nacht heerlijk geslapen!
Het hotel ziet er leuk uit, je verwacht het absoluut niet op deze locatie.
Het strand is op ongeveer 200m afstand (je loopt het hotel uit, rechtdoor lopen en je bent er). Iets verder op het strand is de bar van El Tukan waar je gebruik kunt maken van de ligbedden en uiteraard heerlijk kunt eten en drinken. Het strand is prachtig en het water erg helder.

We hebben verschillende excursies gedaan. We zijn wezen snorkelen en paragliden via het excursietentje op het strand (zie je meteen als je komt aanlopen). Goed personeel en een prima prijs. Pluspuntje: je kunt gaan wanneer je wilt! Ze bieden alles op alle tijdstippen aan. En het mega voordeel van het snorkelen was, dat we lekker met ons eigen clubje waren.
Geen mega boten, dus de vissen en schildpadden verder niet afgeschikt door de grote groepen!! IDEAAL!

Ook excursies geboekt met lokale aanbieders en met de reisorganisatie zelf geweest. Allemaal prima verzorgd, maar qua prijs raad ik je toch aan gewoon met de Mexicanen te gaan. Voordeliger en soms nog beter én leuker!

Zoals gezegd is het een leuk hotel. Heerlijk om 's avonds door de winkelstraat te lopen of een wandeling over het strand te maken. Het is geen mega all-in resort en ik raad het dan ook af om all-in te boeken. Er zijn zoveel leuke restaurantjes op de 5th avenida te vinden, waar je écht heerlijk kunt eten voor nog geen 15 euro p.p. Het ontbijt is uitgebreid en afwisselend.

Kortom: zeker doen als je een leuke vakantie wilt!!!!
Vakantieganger

5.0

Geplaatst: 23 januari 2012
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar), Mindervaliden

Ine, 60 jaar

Ulft

Met partner (ouder dan 50 jaar), Mindervaliden

november 2011

Prima accomodatie, ruim appartement, ideale ligging bij centrum. Prima keus

Goede voorlichting van reisburo, info klopt. Goede keus

Geplaatst: 24 november 2011
Reisgezelschap: Met een vriend(in)/familielid/collega

Friedy, 64 jaar

Utrecht

Met een vriend(in)/familielid/collega

juni 2011

geweldig hotel

prima kamer, zwembaden, handdoekenservice en de beach-club, alles was super. we hebben genoten van onze vakantie.

Geplaatst: 18 oktober 2011
Reisgezelschap: Met partner (jonger dan 25 jaar)

Frank, 27 jaar

Volendam

Reisgezelschap:

Met partner (jonger dan 25 jaar)

juli 2011

super hotel voor alle leeftijden

Ik vond het hotel geweldig mooi hotel word veel schoongemaakt rondom het hotel animatie team was geweldig voor iedereen is er wat te doen jong en oud
tja Nederlanders hebben eigenlijk altijd te klagen maar ik vond alleen het buffet steeds hetzelfde maar de a la carte restaurants maken dat ruimschoots goed tip voor het maken voor excursie ga eens buiten het hotel vragen wat het kost ;)

9.1

6.0

Geplaatst: 18 juli 2011

Feiten en informatie hotel El Tukan

Introductie

El Tukan

3 sterren3 sterren3 sterren
Playa del Carmen
Tussen een vrij drukke weg en het centrum gelegen hotel met netjes ingerichte kamers. De gebouwen liggen rondom een dichtbegroeide, subtropische tu...

Ligging

Afstand tot strand: 350 meter
De accommodatie ligt in het centrum.
tussen een rustige en een vrij drukke weg, in een vrij groene omgeving met soortgelijke bebouwing, op korte afstand van het strand

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

Kamertypen
2-pk groot
4-persoonskamer
2-persoonskamer
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel El Tukan

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel El Tukan

Lees meer over Playa del Carmen (Riviera Maya)

Wil je meer weten over Playa del Carmen (Riviera Maya)? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Playa del Carmen (Riviera Maya).

Lees meer over Yucatán

Wil je meer weten over Yucatán? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Yucatán.

Lees meer over Mexico

Wil je meer weten over Mexico? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Mexico.

Powered by: TsiTix