Beoordelingen

hotel Residence Intouriste (categorie A)

Residence Intouriste 7.2 10 18
  • 7.2
  • 6.7
  • 6.2

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 18

Vakantiegangers beoordelingen hotel Residence Intouriste (categorie A)

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met een vriend(in)/familielid/collega

Marcella vet, 20 jaar

Hoofddorp

Met een vriend(in)/familielid/collega

augustus 2010

verzorgd,

heel fijn appartement, grote kamers en nettjes onderhouden
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

7.6

9.0

Geplaatst: 2 november 2011
Reisgezelschap: Single

Hans, 50 jaar

Purmerend

Single

oktober 2011

geweldig groot app, zeer slechte wifi, prijs/kwali zeer goed

studio;s zijn zeer groot 100m3, de buurt moet nog wel groeien. Nog wel wat verbouwingen in de omgeving, winkeltje in het hotel is zeer slecht verzorgt ook met uitpakken, het brood is gedeeltelijk van het hotel die s;morgens niet is op gegaan.

LET OP!!!! in marroko doen ze zeer moeilijk met het omwisselen terug naar euro;s ook de banken en als je er eindelijk 1 gevonden heb is dit niet de beste prijs.Op het vliegveld kun je alleen met euro betalen.

7.5

9.0

Geplaatst: 1 november 2011
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Jos, 70 jaar

Nijmegen

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

september 2011

Eenvoudig, rustig, goed om te slapen.

Kamers uitstekend. Geen warm water in keuken (defecte toevoer). Badkamer uitstekend. Dagelijks schone handdoeken! Er kan overal gerookt worden, dus ook in de bar die met de hal in verbinding staat zodat je als de deur open deed de rook je tegemoet kwam. Misschien dat er in het hoogseizoen meer bediening is in het zwembad.

7.1

Geplaatst: 6 oktober 2011
Reisgezelschap: Met partner (jonger dan 25 jaar)

Jiri, 25 jaar

Utrecht

Reisgezelschap:

Met partner (jonger dan 25 jaar)

augustus 2011

Grootschalig hotel

Hotel ligt op een behoorlijke afstand van de zee, centrum en andere bezienswaardigheden. Het is allemaal te belopen maar daar ben je dan wel 30 minuten mee bezig. Wij hadden hier geen moeite mee, daarnaast rijden er voldoende taxi's die je voor maar 2 euro overal heen brengen.

Zwembad ziet er mooi uit maar helaas veel vliegen die een rustig dagje aan het zwembad verstoren.

De omgeving van het hotel wordt al geruime tijd volgebouwd met andere hotels. Het is geen mooie directe omgeving met deze bouwwerken. Op 20 minuten lopen ligt een groot winkelcentrum (zoals in Frankrijk).

Geplaatst: 16 augustus 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)

Paul, 40 jaar

Oud-Beijerland

Reisgezelschap:

Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)

mei 2011

Net niet

Gekozen vanwege de vermeende kindvriendelijkheid.
Er zijn echter m.u.v. kinderbad geen faciliteiten voor kinderen.
Het is een stuk lopen naar het strand. Het eten kan je beter overslaan.
Het personeel heeft algauw één of twee dagen nodig om eenvoudige problemen zoals geen kledinghangers op te lossen. Neem een wat duurdere maar betere accomodatie aan de strandboulevard is mijn advies
Vakantieganger

3.0

Geplaatst: 27 juni 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (0 - 4 jaar)

Daphne, 37 jaar

Wervershoof

Reisgezelschap:

Met het gezin (0 - 4 jaar)

januari 2009

Vriendelijk personeel, eten echt heel vies!

Wij gingen met onze dochter van 1 1/2 jaar "proefvliegen" naar Marokko.
Dus boekten we deze vakantie. Wij hadden niet de ervaring dat er goed engels gesproken werd, alleen Marrokaans en Frans, dat laatste spreek ik goed, dus we redden het wel. De kamervloer was zo smerig dat ik niet DURFDE te lopen op blote voeten, toen ik vroeg of ze ook weleens "avec savon" (met zeep) schoonmaakten snapte zij me niet. Kamers waren wel groot, onze dochter had een gewoon ledikant en niet zo'n smerig stoffen campingbedje. Er werd bij het boeken geadviseerd om halfpension bij te boeken voor 6 eu per persoon. Het eten was om te huilen, dat geef je nog niet eens aan de geiten op de kinderboerderij. Echt gewoon vies! Heb daar ook na de vakantie over geklaagd bij het reisbureau, dat kon gewoon echt niet!
Vakantieganger

Feiten en informatie hotel Residence Intouriste

Introductie

Residence Intouriste

Agadir
Nette accommodatie met verzorgd ingerichte kamers en appartementen, gelegen landinwaarts en aan de zuidrand van de hotelwijk van Agadir. Het beschi...

Ligging

Afstand tot strand: 900 meter
Afstand tot centrum: 4 km
ten zuidoosten van de hotelwijk, temidden van soortgelijke, deels nog in aanbouw zijnde accommodaties

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

(Toeristiek has no pictures of this accommodation.

Faciliteiten

Er zijn 96 eenheden
Kamertypen
2-persoonskamer
1-kamerappartement
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Residence Intouriste (categorie A)

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Residence Intouriste (categorie A)

Lees meer over Agadir

Wil je meer weten over Agadir? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Agadir.

Lees meer over Marokkaanse Atlantische Kust

Wil je meer weten over Marokkaanse Atlantische Kust? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Marokkaanse Atlantische Kust.

Lees meer over Marokko

Wil je meer weten over Marokko? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Marokko.

Powered by: TsiTix