Igoudar is prima accomodatie voor bezoekers die houden van vrijheid en juist buiten de deur van de accomodatie Agadir en Marokko willen verkennen.
Accomodatie is schoon en functioneel met daarbij een goed zwembad. Verder zijn de faciliteiten beperkt. Ligt goed t.o.v. het strand en de boulevard.
7.3
Geplaatst: 3 januari 2012
Frida, 68 jaar
Schagen
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
november 2011
verwaarloost- geen onderhoud meer- app. zeer karig ingericht
app. Igoudar is een plek die we voor de 5de keer bezocht hebben voor een kortere ( 3 weken) of langere (5 weken), over een periode van 7 jaar.
Het complex is in de loop der jaren ingekort, d.w.z. delen van het complex zijn afgesloten. Er wordt geen onderhoud meer aan het complex gedaan en daardoor brokkelt het door betonrot helemaal weg.
dit geld ook voor de app. op zich, hoewel het door het personeel zo goed als mogelijk wordt schoongehouden. Heel jammer want de ligging is heerlijk rustig. de bouw is speels opgezet.
4.9
2.0
1.0
5.0
Geplaatst: 20 december 2011
Wesley, 35 jaar
Zoetermeer
oktober 2011
eenvoudig appartementen complex. Ecter wel schoon en goede service personeel
Igoudar appartementen is prima als je niet veel in het complez ben maar op stap in Agadir of andere plaatsen. Zwembad is prima en schoon. Verdere faciliteiten miniem. Elke dag opgemaakte bedden, schone handdoeken. vriendelijk en service gerichte personeel.
7.1
Geplaatst: 24 oktober 2011
Nicole, 38 jaar
Roelofarendsveen
Met een vriend(in)/familielid/collega
oktober 2011
Slecht
Appartementencomplex met veel gebreken in zowel de appartementen als in het complex zelf. Vrij vervallen allemaal, zoals alles slecht in de verf, stukken uit muren, schimmel in de badkamer. Nodig aan grondige renovatie toe. De accommodatie is niet duur, dus men mag niet teveel verwachten, maar het behoort wel leefbaar te zijn en dat is het niet!
3.9
Geplaatst: 17 oktober 2011
A., 25 jaar
Friesland
september 2011
Prima hotel voor mensen die de cultuur van Marokko komen!
Voor Afrikaanse begrippen is dit appartement schoon en voldoende.
Geen ongedierte gezien!! Als je luxe wilt, moet je naar een all inclusive resort gaan.
De werknemers van Igoudar waren ontzettend vriendelijk!
Wat zwerfkatten betreft: die zitten in heel Marokko, dus dat voorkom je niet in een appartementen complex met tuinen!
Men kan niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, dus voor luxe betaal je meer!
Op internet staat veel geschreven over Igoudar, als je je een beetje inleest voor je boekt weet je precies wat je krijgt.
Wij zaten in het oude gedeelte en ja het onderhoud is achterstallig,
maar wij gaan niet op vakantie om het appartement te bekijken.
Sterker nog wij komen zo weinig mogelijk in het appartement!
Wij komen voor de omgeving, een strand vakantie kan veel goedkoper in Spanje of Turkije.
Wij hebben een auto gehuurd en zijn op eigen houtje de omgeving gaan verkennen.
Velen malen goedkoper dan alle excursies bij elkaar en geen verplichtingen!
Igoudar heeft een prima ligging, alles is op loopafstand (behalve de grote supermarkt)
Voor mensen die Marokko willen ontdekken is Igoudar een prima uitvals basis.
Agadir is weinig bijzonder.
Hier valt geen Marokko te ontdekken.
Het enige wat ons een beetje teleurstelde was het eten.
Wij eten niet bij grote restaurant aan het strand, maar proberen zo veel mogelijk bij de kleinere restaurantjes in de zijstraatjes te eten.
Helaas viel dit een beetje tegen.
Desalniettemin hebben wij 15 ontzettend mooie dagen gehad, hebben we de sfeer van Marokko mogen proeven! Kortom een aanrader voor mensen die weinig nodig hebben en willen genieten van een land en zijn cultuur!
8.3
Geplaatst: 19 september 2011
A., 25 jaar
Friesland
september 2011
Prima hotel voor iemand die geen luxe zoekt op vakantie, maar wil genieten van een land!
Wij zoeken geen luxe en all inclusive!
Igoudar heeft prima kamers,
zijn netjes en voor afrikaanse begrippen schoon,
geen ongedierte etc.
Ligging is prima,
strand etc op loopafstand.
Geen luxe, maar voldoende om van Marokko te genieten!
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen Igoudar
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen Igoudar
Lees meer over Agadir
Wil je meer weten over Agadir? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Agadir.
Wil je meer weten over Marokkaanse Atlantische Kust? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Marokkaanse Atlantische Kust.
Wil je meer weten over Marokko? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Marokko.