Kamers erg oud en vies; wc stuk, elke dag lekkage in de badkamer, douchekop stuk. Zwarte vlekken op de muren, stonden veel lampen, maar allemaal stuk. Eten was zeer slecht, restaurant erg onhygiënisch; vieze tafelkleden, Veel vliegen, ook op het eten, personeel erg onhygiënisch. Personeel en schoonmakers onvriendelijk, niet bereid je te helpen. Strandstoelen allemaal stuk. Er zijn 2 dingen erg belangrijk tijdens je verblijf in een hotel; schone kamers en eetbare eten. Hotel Tivoli had deze beide niet.
Lees meerOuwe handdoeken, schimmel op de douchegordijnen. Lekkende kraan , werkelijk niet om aan te zien. Ik kom zelf uit Agadir en had Tivoli hotel best boven aan staan. Maar het was echt een teleurstelling.
Lees meerWij waren er voor de 3de keer, in 1996 en 2002, het hotel is met sprongen achteruit gegaan, eten slecht, hygiëne slecht, meubilair slecht, afgetrokken losse raamgordijnen, badkamer geroeste delen badhanddoeken met gaten en rafels, als jullie willen heb ik foto's hiervan.
Wij gaan hier niét meer naartoe. Personeel vriendelijk. Dringend aan verbouwing en onderhoud toe.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Tivoli in Agadir, Atlantische Kust.
Vakantiepanel.nl heeft 3 vakantie beoordelingen Tivoli.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Tivoli vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Tivoli scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Tivoli vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Tivoli en het actuele weer Agadir. Bekijk hier ook andere Hotels Agadir of Hotels Atlantische Kust. Op de pagina van Agadir vind je vakantiebeoordelingen Agadir en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Tivoli achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Tivoli!
Nooit naar hotel Tivoli gaan. En informeer goed voordat je überhaupt ergens boekt. Alleen foto's en paar recensies is niet voldoende. Vertrouw niet alleen op wat je ziet en leest.
Aub niet naar de Tivoli voor die prijsklasse want Agadir heeft veel beter en mooie hotels te bieden.