Ligt pal aan boulevard met prive strand. Mooie kamers en ook de overige ruimtes zijn zeer royaal en mooi ingericht. Eten en drinken is perfect geregeld.
Lees meerik zou zo er weer heengaan. goed eten. niet veel nederlanders.
Lees meerwij zijn hebben 4 dagen verbleven in dit hotel na een rondreis door zuid Marokko. Omdat wij 'maar' 4 dagen hier verblven, konden wij geen gebruik maken van de andere restaurants, ipv het buffet restaurant. Dit was ons echter niet medegedeeld. dus een ververlende ervaring, toen wij eenmaal
aan ons diner zaten! Uit eindelijk netjes opgelost door het pesroneel.
Wij hebben dit als een prima hotel ervaren. Echter een klein minpuntje: omdat wij pols bandjes droegen vd de all inclusive formule, werden wij niet geheel netjes geholpen door het personeel 's avonds in de (coctail) bar. Voor andere gasten met all inclusive bandjes het zelfde. De andere gasten, zonder all inclusive bandje, werden duidelijk sneller en vriendelijker geholpen.
Perfecte ligging, vriendelijk personeel, goed eten
Lees meergeen service voor 4 dagen extra kussen gevraagd na 7 dagen nog niets
Als niet marokaan is er geen service
Het eten is zeer slecht
de moeite waard om er te verblijven .
met een minuut in zee!
een fijn zwembad.
Groot hotel, gebouwd rondom het eigen zwembad, goede ligging aan het strand, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Prima eten in buffetrestaurant met veel keuze. Daarnaast nog 3 andere restaurants. Kamers beetje ouderwets en iets te klein. Internet alleen in de lobby.
Lees meerkamers en de recreatie beginnen een beetje gedateerd/ slijtage te vertonen. Heel vriendelijk/ behulpzaam personeel.
Ligging is prima aan de boulevaart welke 8km lang is en met voldoende restaurants. aagdige Souk op loopafstand.
Kortom een prima locatie voor een weekje te ontspannen.
Marokkaanse en visrestaurant waren prima.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Agadir Beach Club in Agadir, Atlantische Kust.
Vakantiepanel.nl heeft 27 vakantie beoordelingen Agadir Beach Club.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Agadir Beach Club vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Agadir Beach Club scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Agadir Beach Club vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Agadir Beach Club en het actuele weer Agadir. Bekijk hier ook andere Hotels Agadir of Hotels Atlantische Kust. Op de pagina van Agadir vind je vakantiebeoordelingen Agadir en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Agadir Beach Club achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Agadir Beach Club!
Ga zeker een hapje eten bij O'Playa. Dit restaurant ligt op 200m van het hotel aan de boulevard.
.kijk wel goed uit waar land met vliegtuig. land niet in marrekes, want dan moet je nog 250 kilometer rijden
Internet alleen in de lobby kan vandaag de dag niet meer. Moet ook beschikbaar zijn in de kamers. Geen extra stopcontacten; om je telefoon en/of ipad op te laden moet je het stopcontact van de minibar of lamp gebruiken.
Personeel van het reisbureau weten helaas niet waar ze het over hebben, transfertijd tussen luchthaven en Hotel werd opgegeven als een uurtje. (in werkelijkheid 3,5 uur. We landen op Marrakesh volgens reisbureau was het vliegveld bij Agadir maar een klein lokaal vliegveld!!!!