De bedden liggen zo hard dat heel je nek vast gaat zitten. En ze zijn zo klein dag ik er met een normale lengte niet eens in paste.
Lees meerLigging perfect
Hygiëne zeer slecht
Duur verblijf
Prima hotel voor de periode waarin wij gingen (januari). Erg vriendelijk personeel, ligging in de buurt van Paceville, maar ver genoeg om geen overlast te hebben. Busstation om de hoek. Binnenzwembad was prima. Ontbijt was iedere dag hetzelfde, maar voldoende keuze. Kamers worden iedere dag schoonggemaakt. Niets op aan te merken, prima.
Lees meerLeuk stadje. Op vrijdag en zaterdag wel drukte door kroegjes/discotheken. Dit op loop afstand. Net als winkeltjes en restaurants. Vanuit san giljan kan je gemakkelijk met de bus alle kanten op.
Een dagje Gozo en daar de hop on hop off bus pakken, is een aanrader.
Alexander hotel; mooi netjes hotel, fijne bedden, binnen zwembad, bubbelbad, sauna en sport ruimte. Wat tegen viel was de slechte water straal uit de douche. Ontbijt; eentonig, elke dag het zelfde.
Lawaai op vrijdag en zaterdag is misschien wel jammer, maar daar tegenover staat wel dat er wat te beleven valt in de avond uurtjes.
Een weekje vakantie in Malta is lang genoeg.
Super vriendelijke medewerkers , ontbijt steeds zelfde , kamers worden bedden en handdoeken verschoond maar niet even met borstel erdoor op 8dagen dat we er waren.
Lees meersnachts last van veel herrie van buiten (luidruchtige Engelse) maar goed dat stopt wel na 02.00 of 03.00 snachts. Maar ook binnen hoor je het snachts zo goed als andere mensen in of uit hun kamer gaan. De bedden zijn slechts gewoon een houten bekisting/plaat met een matras erop.
Lees meerPrima hotel om een week te verblijven! Hotel ligt onwijs goed gelegen. Midden in de stad Sint Julians en 2min lopen van de barstreet. Bushalte ligt op 1min lopen. Rondom hotel genoeg restaurants, waar je heerlijk en goedkoop kan eten!
Lees meerGoed hotel als startpunt voor zowel uitgaan als excursies. Jammer dat er een nieuw hotel tegenover werd gebouwd en een iet wat luidruchtige kroeg aan de zelfde straat zat. Wij hadden hier een beetje last van omdat onze kamer aan de straat kant was. Veel leuke en gezellige eetgelegenheden om de hoek
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Alexandra Hotel in St. Julians, Malta.
Vakantiepanel.nl heeft 17 vakantie beoordelingen Alexandra Hotel.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Alexandra Hotel vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Alexandra Hotel scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Alexandra Hotel vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Alexandra Hotel en het actuele weer St. Julians. Bekijk hier ook andere Hotels St. Julians of Hotels Malta. Op de pagina van St. Julians vind je vakantiebeoordelingen St. Julians en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Alexandra Hotel achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Alexandra Hotel!
Als je nergens naar kijkt en alleen voor de ligging gaat dan zit je hier goed; op loopafstand van het centrum en net uit de drukte van het uitgangsleven.
Let op bij het zwembad(je) met zonnebaden. Zeker onder de overdekte gedeelte kan de zon nog hard branden. Zorg voor eigen zwemhanddoeken. Geen regelbare airco
Je zit heel dicht bij het drukke (jongeren) uitgaansleven en dichtbij winkelcentrum en klein strandje.