Hotel ligt vlak bij zee en op loop afstand van centrum Sliema waar nagenoeg alle winkels wel in zijn te vinden. Je zit op loop afstand van de ferries naar de mooiste stad van Malta, Valletta. Aan de boulevard vind je vele eet, drink en uitgaans gelegenheden.
Lees meerWe hebben een top vakantie gehad. Heerlijke kamer en echt uitzonderlijk vriendelijk personeel. Ze helpen je met alles en zeggen altijd vriendelijk gedag. Ook het ontbijtbuffet is heerlijk!
Lees meerpersoneel erg vriendelijk, ontbijt was redelijk maar t brood was vaak oud.
wel voldoende beleg e.d aanwezig.
Hotel plevna ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Sliema en de boulevard die naar St Julians loopt.
Lees meerHet hotel is echt 3sterren, het balkon was mooi maar zonder enig uitzicht (blinde muren) waar extra voor moest worden betaald. Zeer vriendelijke medewerkers. Ontbijtbuffet slecht! ongare croissants, gortdroge broodjes en vooral gericht op Engelse gasten (eieren, worst, spek enz.). Hebben we verder overgeslagen. Dinnerbuffet 1 maal bezocht, was redelijk.
Lees meerwe hadden geboekt voor all-in maar dat werkte daar niet. de bar ging pas om 17.00 uur open terwijl in dat boekje stond van 12.00 tot 24.00 en we konden niet alles krijgen zoals ijs en ijsthee enzovoort want dat moesten we betalen gewoon belachelijk dan heb je all-in geboekt.
Onweer
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Plevna in Sliema, Malta.
Vakantiepanel.nl heeft 7 vakantie beoordelingen Plevna.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Plevna vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Plevna scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Plevna vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Plevna en het actuele weer Sliema. Bekijk hier ook andere Hotels Sliema of Hotels Malta. Op de pagina van Sliema vind je vakantiebeoordelingen Sliema en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Plevna achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Plevna!
Voor vervoer op Malta raad ik buiten seizoen een public transport kaart aan en deze in samenwerking met Google maps prima te hanteren. In hoog seizoen zou ik de Bolt app hanteren hiermee kun je eenvoudig een taxi bestellen en afrekenen waardoor je geen gedoe hebt met woekerprijzen.
Enige nadeel was het personeel bij het buiten zwembad. Deze mogen een cursus vriendelijkheid van het personeel in het hotel krijgen. Je mag het daar zelf uitzoeken en als je de parasol uitgeklapt wilt hebben omdat het even regent laten ze je eerst zelf klooien en komen ze je al zuchtend helpen. Wel een mooi zwembad! Ligt op 5 minuten lopen van het hotel.