Presentatie op website doet mooier voor dan in werkelijkheid.
Veel chloor in water zwembad. Verouderde sportschool.
Locatie: midden in een (arbeiders)wijk.
Zeer zeker geen vier sterren waard.
7.2
5.0
9.0
Geplaatst: 20 januari 2012
Lia, 49 jaar
Heijningen
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
januari 2012
gewoon goed hotel
We logeeerden een paar nachten in het hotel. Het viel ons op dat er veel ouderen (engelsen) waren. Verder vriendelijke personeel. Al is e.e.a wel wat verouderd. Elke avond buffet eten maar wel iedere keer iets anders dwz andere gerechten of ander soort vlees. Ook animatie sávonds was erg gezellig.Kan het van harte aanbevelen.
7.4
9.0
Geplaatst: 11 januari 2012
Loes, 58 jaar
Eygelshoven
Single, Met partner (ouder dan 50 jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
september 2011
oud en gezellig hotel
oud hotel waar je je vlug thuis voelt in het doolhof van gangen
het heeft zijn charme en gezelligheiden rust
De stijl is:
Ouderwets
De sfeer is:
gemoedelijk hotel wel erg engels ook entertainment,leuk om mee te zingen en dansen
Geschikt voor de volgende doelgroep(en):
Singles
Stellen 25 - 50 jaar
50-plussers
Groepen vrienden/families/collega's
Geschikt voor de volgende interesse(s):
Watersport
Culinair
Wellness/beauty
Uitgaan
Tips van loes:
het eten is erg engels ,maar er altijd genoeg te kiezen om te eten voor andere mensen het eten is alleen niet zo warm
het kan nogal druk zijn in de eet gelegenheid ,kom rond 20.oo s,avonds dan is het minder druk ,maar wel gezellig
Aanvullende beschrijving:
het is een ouder groot hotel met alles erop en eraan ,dus voor iedereen wat wils
Voor degene die NIET met kinderen reizen en een budget hotel zoeken, dan dit is een goede hotel. Onbijt is vreselijk, beter thee of koffie drinken in eigen kamer (ik heb genoeg eieren gegeten!). Ze hebben veels te veel chemische producten op zwembad gezet, maakt vies water van. Geen licht 24/7 op de gang, werkt op sensor, soms doet het niet. Mijn WC doet niet voor een paar keer. Chagarijn mensen op ballie met een gezicht van: "Oh NO, don't ask me again!" Toen wij uitgecheckt, wij wachten voor de transfer naar airport in de lobby maar zodra de chafeur kwam en op de ballie vroeg, ze zeiden niet dat wij er waren. Die meisje zei alleen dat wij hebben uitgecheckt, terwijl zij had mijn man geholpen met uitchecken! Dus moest de chafeur helemaal rond de hotel naar ons opzoeken.
Dit hotel is meer geschickt voor oudere mensen die willen rust hebben, buiten de drukke stad. Maar ze maken ieder weekend hard geluid van al die entertainment. Ondanks dit hotel, we hadden plezier in Malta, want het is een geweldig eiland met prachtig uitzich overal. Als wij er nog een keer komen, zouden wij in Sliema of St.Julien willen blijven. Natuurlijk met betere keuze van hotel.
2.3
3.0
1.0
1.0
Geplaatst: 4 januari 2011
Martijn, 40 jaar
Rotterdam
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
oktober 2010
Te sobere kamers
Het appartement was zeer mager aangekleed en niet schoon
6.4
5.0
Geplaatst: 25 oktober 2010
Maria, 44 jaar
Beunigen
Met een vriend(in)/familielid/collega
augustus 2010
Leuke accomodatie, Appartement is toe aan restyling
Het personeel was erg vriendelijk.
Het appartement was erg basic. Als je hier echt had willen koken was dit nog niet meegevallen. Er was erg weinig servies aanwezig.
De badkamer was wel aan vervanging toe.
Ik moet wel een compliment geven aan de houskeeping. Het was wel schoon en we hadden iedere dag schone handdoeken
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Soreda
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Soreda
Lees meer over Qawra
Wil je meer weten over Qawra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Qawra.
Wil je meer weten over Malta? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Malta.