Net hotel, schoon, duidelijk 4 sterren. Binnen in hotel oranjebruine tegels, daardoor iets oudbollige uitstraling. Buitenkant mooi wit.
Lekker zwembad, niet groot, ook geen grote ruimte om zwembad voor ligbedden. Staat er wel vol mee.
Eten best goed van kwaliteit en smaak voor hotels in het algemeen. In poolbar weinig lekker eten te krijgen.
Malta zelf vinden wij geweldig; de sfeer, het heldere zeewater, de strandjes, de hoofdstad. Er is veel te doen en te zien, alles per bus. Wel veel drukker geworden de laatste jaren met toeristen, wij zaten er laatste week augustus en eerste week september, maar nog volop hoogseizoen. Druk ook in het hotel. Prima hotel voor prima prijs!
7.7
6.0
Geplaatst: 25 oktober 2011
Sander, 47 jaar
Oostzaan
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
oktober 2011
Redelijk hotel, ziet er op de foto's aantrekkelijker uit dan in werkelijkheid.
Redelijk hotel, ziet er op de foto's aantrekkelijker uit dan in werkelijkheid, geen extra kosten voor fitness e.d., houd er wel rekening mee dat in oktober de airconditioning gewoon wordt uitgezet en dan eigenlijk verplicht bent, i.v.m. de nog heersende warmte, om met open balkondeur te slapen. balkon's liggen dicht op elkaar.
TV op de kamer heeft slechte ontvangst en zou verwachten in 4 sterren hotel dat er CNN, Eurosport e.d. te ontavngen zou zijn. Klagen bij receptie over de kleine ongemakken helpt niet en weinig serieus genomen. Verder een prima vakantie gehad, ondanks beperkte strandmogelijkheid, dichtste zandstrand ligt 10 km van Qawra, wat makkelijk goedkoop (€ 2,60, retour) met de bus te bereiken is.
7.6
6.0
Geplaatst: 19 oktober 2011
Michiel, 32 jaar
Zwolle
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
juni 2011
Goede prijs/kwaliteit
Prima hotel voor een goede prijs. Qua ligging is een auto aan te raden. Kies geen zeekant als je niet van de live muziek houdt. Keurig schoon alles
7.1
Geplaatst: 18 oktober 2011
Yvette, 22 jaar
Volkel
Met een vriend(in)/familielid/collega
september 2011
Mooi, gezellig hotel en ze zijn erg vriendelijk
We waren erg blij met ons hotel.
Iedere avond is er ook wat te doen in het hotel zelf.
Dan is er een bandje of karaoke of bingo.
Verder kun je naar de boulevard toe gaan al is daar naar 11 of 12 uur niet echt meer iets te doen maar dan kun je naar sint julians toe gaan.
De bussen zijn ook heel goedkoop want je kunt voor 2,50 al ergens naar toe gaan.
Wij hadden All inclusive en dat was heel erg ideaal.
Het personeel was er heel vriendelijk en elke dag maakte ze je bed weer op en je kan ook iedere dag nieuwe handoeken krijgen als je wilt.
We hadden ook gebruik gemaakt van de sauna en dat was heel netjes.
Het binnenzwembad vond ik tegen vallen want dat vind ik sfeerloos maar verder zag alles er heel mooi uit.
7.9
Geplaatst: 3 oktober 2011
Louise, 45 jaar
Katwijk aan zee
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
september 2011
dit hotel kan bij beide, het is hoe je het zelf invult.
goede plek voor een rustige vakantie, en je kan alle kanten op. openbaarvervoer is de beste en goedkoopste manier van reizen.wij gaan zeker nog een keer. fam van rijn
7.9
Geplaatst: 3 oktober 2011
Arend, 59 jaar
Den helder
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
redelijk goed hotel
goed hotel, zwem&zon gedeelte wat aan de krappe kant
goede service. drinken jammer geen coktails inbegrepen. op al in formulen met eten rekening houden op de malteserse keuken, niet veel keus
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel San Antonio Hotel & Spa (v/h Grand Hotel)
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel San Antonio Hotel & Spa (v/h Grand Hotel)
Lees meer over Qawra
Wil je meer weten over Qawra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Qawra.
Wil je meer weten over Malta? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Malta.