Beoordelingen

• 8.3

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 21

Vakantiegangers beoordelingen appartementen Pergola Club

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Bea, 51 jaar

Amstelveen

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

september 2011

Geweldig!

Heerlijke vakantie in Pergola.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Schone kamers, mooi uitzicht, goed gelegen.
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

Geplaatst: 22 september 2011

Goed hotel

prachtig hotel,vriendelijke service.
Eten uitstekend.

Geplaatst: 6 september 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Saskia, 41 jaar

Heerhugowaard

Met het gezin (13+ jaar)

Prima hotel!

Super vriendelijk personeel, echt ze doen alles voor je.
Het eten is erg Engels gericht.
De 3 zwembaden zijn klein maar wel schoon.
Bedbank in de woonkamer is niet geschikt om op te slapen, matrasje is maar 4cm dik.
Openbaar vervoer is verschrikkelijk, we hebben 2uur in de hitte bij de bushalte gestaan.
Daar in tegen kan je bij de receptie een taxi laten bellen en dan spreek je ook meteen een ophaaltijd af.
Je betaald de taxi ook bij de receptie en de chauffeur stond keuring op tijd klaar.
Op de ochtend dat we terug vlogen (8uur 's morgens) kregen we heel pittig een ontbijtbox mee.
Vakantieganger

8.3

Geplaatst: 1 september 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)

Caroline, 54 jaar

Amsterdam

Reisgezelschap:

Met het gezin (13+ jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)

augustus 2011

Fijne plek, waar je je welkom voelt en een prima uitgangspunt om het eiland te bezoeken.

8.3

Geplaatst: 22 augustus 2011
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Ron, 56 jaar

Zoetermeer

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

echt een Top accomodatie

een tegenvaller is het openbaar vervoer, overvolle bussen laten je gewoon wachten bij de halte.
Chauffeurs rijden er gestresst in het verkeer rond.
Cultuur is er voldoende te snuiven op Malta en Gozo.
Vakantieganger

Geplaatst: 2 augustus 2011
Reisgezelschap: Single

CC, 41 jaar

Voorburg

Single

juni 2011

wel redelijk hotel maar weinig faciliteiten (geen redelijk zwembad en weinig andere faciliteiten)

Op zich redeliijk hotel maar echt wel een paar minpunten:

twee zwenbadjes die beiden wel heel erg klein zijn, ook hebben beiden badjes geen uitzicht omdat ze helemaal ingebouwd liggen.
Het hotel maakt teveel reclame met mooie plaatjes op de site die het hotel zelf niet kan waarmaken zoals mooi uitzicht op water vanuit zonneterras, nou dan moet je toch eerst een trap erbij gaan halen zodat je over de muur kan kijken.

Service over algemeen wel vriendelijk maar ik had kamer met zeezicht gevraagd ipv daarvan kreeg ik een kamer met geen uitzicht, voor mij lag het balkon van de buren. Er werd uitgelegd dat hotelkamers uberhaupt geen zeezicht hebben. Toen vroeg ik of ik een kamer kon krijgen met uberhaupt een uitzicht, kon ik me kamer upgraden voor 210 euro extra voor een week (een derde van de totaalprijs er bovenop) om een kamer te krijgen in hetzelfde rijtje met uitzicht op het mini zwembadje, dat vind ik slechte service.

6.7

Introductie

Pergola Club

4 sterren4 sterren4 sterren4 sterren
Mellieha
Nabij het centrum en in een vrij rustige omgeving gelegen accommodatie met verzorgd ingerichte appartementen en kamers. Het geheel bestaat uit 2 tr...

Ligging

Afstand tot strand: 1.4 km
Afstand tot centrum: 150 meter
Tussen een vrij rustige weg en een hogergelegen, hellende weg, vrij centraal, tegen een heuvel, in een omgeving met soortgelij

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

(Toeristiek has no pictures of this accommodation.

Faciliteiten

2-persoonskamer
1-kamerappartement
3-kamerappartement
2-kamerappartement
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart appartementen Pergola Club

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving appartementen Pergola Club

Lees meer over Mellieha

Wil je meer weten over Mellieha? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Mellieha.

Lees meer over Malta

Wil je meer weten over Malta? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Malta.

Lees meer over Malta

Powered by: TsiTix