Op dit moment wordt er gebouwd aan een soort monorail.
Dit duurt ca 4 jaren.De ligging(centraal) vergoed veel en wij hebben er een prettige tijd doorgebracht.Wij hebben het ongemak voor lief genomen.
De airco is niet in te stellen,deze staat volop de blazen,veel herrie dus 'snachts.
De toilet wilde niet doorspoelen. De luxaflex werkte niet in de badkamer,ik stond naakt te douchen en iedereen kon als het ware je zien staan van buitenaf. Slecht geisoleerde ramen,dus ook veel herrie van buitenaf.Het warme ontbijt dat gewoon koud was,en haren in de rijst,erg vies om daar van te eten. Dit hotel heeft 3 sterren,ik vond het nog geen 2 sterren waard! Volgende keer nooit meer Capitol!
Het hotel ligt middenin Bukit Bintang, dit is een lange gezellige straat met winkeltjes, restaurantjes en barretjes.
Ideaal voor mensen die 's avonds de gezelligheid willen opzoeken.
3* + hotel midden in het centrum van Kuala Lumpur dichtbij de de diverse eetstalletjes en winkelcentra's,het hotel heeft supermooie diverse typen kamers velen met uitzicht op de Twin Towers.
De prijs kwaliteit is zeer goed
Een hotel met een gunstige ligging ten opzichte van het centrum.
Het hotel zelf is een echt stadshotel. weinig (luxe) faciliteiten.
De kamers zijn niet heel ruim en hebben meestal zicht op een vervallen buurt
Een eenvoudig maar keurig onderhouden hotel , gunstig gelegen ten op zichte van de shoppingmalls en uitgaanscentrum
Neerslag
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Capitol in Kuala Lumpur, Malaka.
Vakantiepanel.nl heeft 14 vakantie beoordelingen Capitol.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Capitol vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Capitol scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Capitol vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Capitol en het actuele weer Kuala Lumpur. Bekijk hier ook andere Hotels Kuala Lumpur of Hotels Malaka. Op de pagina van Kuala Lumpur vind je vakantiebeoordelingen Kuala Lumpur en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Capitol achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Capitol!
Informeer bij de bali eens naar excursies,mogelijkheden genoeg en goed betaalbaar.Wandelen naar de Twin Towers vanaf het hotel is ook aan te bevelen.
Zoek liever even verder naar een ander hotel! Geef liever een paar tientjes meer uit en dan overnacht je in het Hilton Hotel,dan heb je veel meer waar voor je geld.