Zeer luxe resort, relatief groot eiland in vergelijking met de andere eilanden.
Prachtige parelwitte stranden azuurblauwe zee...
2 buffetrestaurants voor ontbijt lunch en diner( LO/VP/HP/AI). Verder 3 a la Carte restaurant.
Uistekende service, prachtige duiksites.
Nadeel: alle duiken worden tegen kosten per boot gemaakt, Geen offshore mogelijkheden.
Voor kinderen is er geen animatie, maar wel kindgericht personeel en mooi zwembad met kinderbad. Tegen betaling is er oppas te reseveren.
Rustig, op het eiland Meerufenfushi, in het oostelijke deel van het Noord-Malé Atol, op ca. 40km van het vliegveld Hulhule. Het eiland is ca. 1.5km lang en max. 600m breed en ligt vlak naast Dhiffushi, een eiland
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Meeru Island Resort
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Meeru Island Resort
Lees meer over Meerufenfushi
Wil je meer weten over Meerufenfushi? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Meerufenfushi.
Wil je meer weten over Noord-Malé Atol? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Noord-Malé Atol.
Wil je meer weten over Malediven? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Malediven.