Fantastische natuur! We hebben lange wandelingen gemaakt en ook via 'n berg naar de top gekomen. Speciale ervaring. Je kon wijds kijken.En het was heel stil daar boven.
Camping Walensbongert is een camping zoals een camping hoort te zijn. Al het nodige is goed aanwezig zoals sanitair, zwembad en snackbar. Voor de rest is het een gezellige camping waar iedereen elkaar wel kent. Gezelligheid staat voorop. Door de campinggasten worden er ook activiteiten aan geboden en voor de jongere kinderen is er knutselclub. Er kan daar ook van alles, zolang er maar rekening gehouden wordt met elkaar.
Mijn vakantie had zowel cultuur als natuur binnen handbereik.
De camping wordt door een nederlands echtpaar beheerd, die er (samen met hun 2 tienerdochters) alles aan doen, om het iedereen naar de zin te maken. Hun enorme kennis van het land, maakt hen tevens een bijna onuitputtelijke bron van informatie. De camping zelf is gezellig en schoon in alle opzichten. Een aanrader voor een vakantie en ook voor mensen op doorreis. Het treinstation ligt op loopafstand, zodat men gemakkelijk en tegen een redelijke prijs heel het land kan verkennen.
There are no Toeristiekfacts available yet for Walensbongert.
Bestemmingen in omgeving camping Walensbongert
Lees meer over Troisvierges
Wil je meer weten over Troisvierges? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Troisvierges.
Wil je meer weten over Luxemburgse Ardennen? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Luxemburgse Ardennen.
Wil je meer weten over Luxemburg? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Luxemburg.