Het parkje ligt net buiten Hosingen midden in het open veld tussen de akkers en weilanden. Het huisje (type F6-lux) is modern en meer dan uitstekend te noemen. Ruime slaapkamers met box-spring bedden (in alle slaapkamers), ruime open woon-keuken voorzien van vaatwasser, oven en ruime koelkast. De zitkamer heeft 2 leren baken met voldoende zitplekken voor 6 personen en heeft een LCD TV en stereo surround installatie. Het balkon op het zuiden biedt ook voldoende ruimte.
Last but not least had het huisje de beschikking over een infra-rood sauna wat wel de kroon was op dit luxe huisje. Echt een aanrader!
Geplaatst: 30 september 2010
Kim, 30 jaar
Hoorn
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
augustus 2010
Matig
Onze indruk van La Sapiniere zelf is zeer matig. De bungalows waarin wij zaten waren zeer gehorig. Kinderen die 's nachts huilden, buurman die snurkt. Alles was luid en duidelijk hoorbaar. dat is een groot minpunt.
De ligging is wel mooi. Naast een boom bos en dicht bij andere leuke dorpjes en steden.
5.6
2.0
Geplaatst: 7 september 2010
Janne, 30 jaar
Harderwijk
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
augustus 2010
eenvoudig, verouderd vakantiepark
Op het park zelf is niet veel te beleven en het park is toe aan een onderhoudsbeurt.
4.6
5.0
5.0
1.0
Geplaatst: 26 augustus 2010
Meindert, 66 jaar
Grootebroek
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
juni 2010
slecht, veel bijkomende "kosten".
slechte service, belachelijk duur aan extra elektra kosten (30 euro vooraf en nog 10 achteraf). kook plaat die hele tijd niet werkte, kon dus geen eten gemaakt worden in t huisje.
De stijl is:
Ouderwets
De sfeer is:
Afstandelijk
Geen sfeer
Zakelijk
waar de loos
Geschikt voor de volgende doelgroep(en):
Geen mening
aan niemand
Geschikt voor de volgende interesse(s):
Wandelen
Tips van meindert:
Ga niet
Aanvullende beschrijving:
JeBetaald 30,00 euro voor de stroom voor 4 dagen met 2 personen terweil je niet kan koken en als nog 10,12 euro stroom by moesten betalen
ook het bad kon je niet gebruiken omdat de stop kapot was het bakstel
was ge scheurd en vies waar de loos bah
Ik begreep totaal niet waarom wij schoonmaakkosten moesten betalen.
Diegene die voor ons in het huisje gezeten hebben hebben natuurlijk ook betaald, maar volgens mij wordt dat geld direct in de zakken van het park bestuur gestoken i.p.v. dat het daadwerkelijk voor schoonmaken gebruikt wordt.
6.6
Geplaatst: 10 juni 2010
Rick
Met het gezin
oktober 2009
Is nodig aan renovatie toe. Huisje was niet goed geventileerd. Heel vochtig.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart bungalows La Sapiniere
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving bungalows La Sapiniere
Lees meer over Hosingen
Wil je meer weten over Hosingen? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Hosingen.
Wil je meer weten over Luxemburgse Ardennen? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Luxemburgse Ardennen.
Wil je meer weten over Luxemburg? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Luxemburg.