Beoordelingen

•  -

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 15

Vakantiegangers beoordelingen camping Fuusse-kaul

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)

Paul, 58 jaar

Almere

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)

september 2011

Goed voor de iets oudere deelnemers voor de kinderen was er weinig GRATIS animatie

Moment van bezoek weinig gratis animatie voor de kinderen.
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

6.1

3.0

Geplaatst: 13 september 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)

Yvette, 32 jaar

Hengelo

Reisgezelschap:

Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)

Super familiecamping, een paradijs voor kids tot 15jr

Een goede tent, op een goede camping.
Enige minpuntje dat de staanplaatsen voor de tenten niet vlak zijn gemaakt, waardoor de koffie nog wel eens over de tafel schuift.

Verder perfect, vriendelijk personeel, schone toiletten.
mooi kindersanitair en een geweldig animatieteam!
Vakantieganger

Geplaatst: 6 september 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)

Natasja, 33 jaar

Westervoort

Reisgezelschap:

Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)

augustus 2011

geweldig leuk voor jongere kinderen

erg gezellige camping en mooie omgeving veel te doen in de omgeving camping is voor oudere kinderen niet zo heel interessant wel veel animatie

Geplaatst: 23 augustus 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Marion, 47 jaar

Halfweg

Met het gezin (13+ jaar)

augustus 2011

Super leuke familie camping, schoon sanitair en hele goede service van de medewerkers.

Een mooie camping in een prachtige omgeving. Leuk animatieprogamma voor elke leeftijd. Wat alleen wel jammer was dat het zwembad water echt veel te koud was, maar dat is ook het enige wat wij als minpuntje van de camping vonden.

7.8

6.0

Geplaatst: 17 augustus 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar)

Jenniels, 40 jaar

Barendrecht

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar)

mei 2011

Hele mooie camping

Helaas stond de stacaravan waar wij in logeerde tussen andere stacaravans waarin Roemenen logeerden die in het weekend na het werk ergens moesten verblijven.
Veel drank, muziek en lawaai s'avonds.
Liepen over "ons" terras naar de receptie ipv. om of langs het huisje.

In het huisje hadden de vorige bewoners gerookt en het huis stonk verschrikkelijk.
We hebben alles moeten luchten zelfs de matrassen.
We hebben in het campingwinkeltje een luchtverfrisser gekocht die in het stopcontact kon en na een aantal dagen was de lucht weg.
Gelukkig hadden we mooi weer en konden we veel naar buiten.

Personeel en animatie waren perfect en zeer geduldig met de klanten.

7.3

5.0

6.0

Geplaatst: 17 mei 2011
Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Florieke, 31 jaar

Den Bosch

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

september 2010

Geweldige camping, veel faciliteiten, helaas een uitgeleefde stacaravan

Omdat wij honden mee wilden nemen kregen we een speciale soort stacaravan toegewezen, hij was helaas erg uitgeleefd, beschadigd meubilair en liet qua comfort en praktische zaken te wensen over.
Ben van mening dat ze voor deze caravan niet evenveel mogen vragen als de andere caravans, vandaar dat ik bij prijs kwaliteitsverhouding een onvoldoende zou geven.

5.0

Geplaatst: 19 september 2010

Feiten en informatie Fuusse-kaul

There are no Toeristiekfacts available yet for Fuusse-kaul.

Bestemmingen in omgeving camping Fuusse-kaul

Lees meer over Heiderscheid

Wil je meer weten over Heiderscheid? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Heiderscheid.

Lees meer over Luxemburgse Ardennen

Wil je meer weten over Luxemburgse Ardennen? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Luxemburgse Ardennen.

Lees meer over Luxemburg

Wil je meer weten over Luxemburg? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Luxemburg.

Powered by: TsiTix