Beoordelingen

• 6.8

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 9

Vakantiegangers beoordelingen hotel Parc Belle-Vue

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Chantal, 22 jaar

Lemmer

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

december 2011

Prima hotel dichtbij het centrum

De kamers van dit hotel zijn in een apart gebouw en zijn eenvoudig maar prima in orde.
De kamer was schoon en de badkamer ook.
Vanaf het hotel is het slechts 500 meter lopen naar het centrum.
Wat niet op de website stond vermeld is dat er nog parkeergeld betaald dient te worden van €17,- per nacht.
Ontbijt was ook goed, genoeg keuze. Wij denken dat dit hotel goed is voor mensen die tevreden zijn met een simpele kamer en een goed ontbijt maar toch voor een redelijke prijs dicht in het centrum wil zitten.
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

6.7

4.0

6.0

Geplaatst: 4 januari 2012
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega

Daisy, 27 jaar

's-Hertogenbosch

mei 2011

Eenvoudig, netjes

Prijs/kwaliteit is niet juist. Vond het veel geld voor relatief kleine kamers. Alles was wel schoon en netjes, dus dat was goed.

5.7

Krimpen aan den IJssel

Single

december 2010

Prijs/kwaliteitverhouding.

Schoon hotel, interieur beetje ouderwets= geel met bruin.
Dit hotel is een aanrader in de winter als het rustig is, qua gasten, anders wordt de ontbijtzaal als snel te klein kan ik me zo indenken.
Personeel receptie erg aardig en behulpzaam.
Personeel in de ontbijtzaal, op een vrouw na, vriendelijk en behulpzaam.

Geplaatst: 27 december 2010

Super hotel

Vakantieganger

7.5

Geplaatst: 8 september 2010
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's)

Remco

Met groep (vrienden/familie/collega's)

januari 2010

Ik heb een heerlijke vakantie gehad.

Ik vond het alleen jammer dat men vrijwel alleen Frans sprak.

In een hotel zou je toch ook met Engels of Duits terecht moeten kunnen.
Geschikt voor de volgende doelgroep(en):
Singles
Toon volledige beoordeling >> Sluit volledige beoordeling >>

Geplaatst: 29 januari 2010

Feiten en informatie hotel Parc Belle-Vue

Introductie

Parc Belle-Vue

3 sterren3 sterren3 sterren
Luxemburg
Netjes hotel, ondergebracht in een pand uit 1978. Er zijn enkele faciliteiten, waaronder een bar, restaurant, tuin met terras en een bowlingbaan. D...

Ligging

in een groene omgeving, aan een vrij drukke weg, op ca. 500m van de Cathédrale Notre-Dame en het Place d'Armes

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 2
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

• Winkels

Accommodatie

Capaciteit
Er zijn 58 eenheden
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Parc Belle-Vue

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Parc Belle-Vue

Lees meer over Luxemburg

Wil je meer weten over Luxemburg? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Luxemburg.

Lees meer over Hart van 't Goedland

Wil je meer weten over Hart van 't Goedland? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Hart van 't Goedland.

Lees meer over Luxemburg

Powered by: TsiTix