Gezellig en toch rustig veel restaurantjes in de buurt en een gezellige boulevard
7.7
Geplaatst: 19 oktober 2011
Jacqueline, 50 jaar
Venlo
Met het gezin (13+ jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
augustus 2011
Perfekte stacaravan op een perfekte plek, voorzien van alles wat je nodig hebt om te leven.
Goede ruime slaapkamers, keuken compleet ingericht. ligbvedden voor buiten en een prima zitje, vlak bij restaurant, zwembad en het strand.
Een plek om zeker nog eens terug te gaan.
Geplaatst: 18 oktober 2011
Alie, 46 jaar
Steenwijk
juli 2011
prachtige omgeving
jammer dat er niet zoveel te doen is voor de wat oudere kinderen en er is weinig te doen in de omgeving verder is deze camping prima en zeer geschikt voor jongre kinderen.
Geplaatst: 18 oktober 2011
Jacqueline, 50 jaar
Venlo
augustus 2011
Geweldige ligging, dicht bij het strand, (kiezel), mooie boulevard, veel groen. Veel faciliteiten.
Wij hebben deze zomer een supervakantie gehad in een Stacaravan op Camping Oliva. Er is genoeg te doen en wij zijn bijna niet van de camping af geweest. Alles binnen handbereik voor een perfecte vakantie. Oliva ligt tussen groene heuvels en straalt een heerlijke relaxte sfeer uit en is niet massaal bebouwd. Je hebt een prachtig uitzicht op het eiland Cres.
Mooie boulevard van ongeveer 5 kilometer die helemaal vanuit de baai slingert langs de rotsachtige kust tot aan de zee. Souvenierskraampjes, heerlijke bakker op loopafstand en een Lidl in het plaatsje Labin, ongeveer 10 minuten met de auto van de camping.
Op de camping genoeg eetgelegenheden waarvan twee direct aan het strand en ook goed betaalbaar. Mooie stacaravans, schaduwrijke plekken en een heerlijk briesje van zee. Wij hebben er enorm genoten,
8.3
Geplaatst: 28 september 2011
Peter, 46 jaar
IJmuiden
augustus 2011
Slechte plekken en geen zandstrand
In reisgids staat dat camping direct aan zandstrand ligt, echter er is GEEN zandstrand, alleen grote kiezels. Airco in sta caravan doet het slechts 6 uur per dag (via chip kaart). Zeer slechte plek stacaravans, slechts 2 meter grond voor de caravan. Muziek in de avond, vanaf restaurant, erg hard, tot 23.45 uur.
3.0
5.0
5.0
Geplaatst: 1 september 2011
Astrid, 48 jaar
Rotterdam
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar), Met het gezin (13+ jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar)
augustus 2011
leuke camping vlakbij het centrum
vond de camping prima de caravan was erg goed met 2 badkamers alleen de ligging vond ik minder want ik stond niet aan een pad en dat vind ik juist gezellig op een camping dat je mensen ziet ik heb nog voor een andere gevraagd maar dat ging niet vond de mensen achter de balie niet zo heel vriendelijk.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart camping Oliva
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving camping Oliva
Lees meer over Rabac
Wil je meer weten over Rabac? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Rabac.
Wil je meer weten over Istrië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Istrië.
Wil je meer weten over Kroatië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Kroatië.