Met partner (ouder dan 50 jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar)
juni 2011
vriendelijk,mooie camping,fiets noodzakelijk ,soms remoerig nederlanders natuurlijk,eten heerlijk en
de gehuurde caravan gehuurd via het reisbureau.
deze was niet schoon ,er ontbraken ,stoel,geen koffie schepje,afwasborstel,waterkoker ,knijpers moeten kopen.
douce garnituur lekte en zat geheel los.
alles is binnen enkele dagen wel hersteld .
ervaring voor de borg van € 100,-- had dit gewoon inorde moeten zijn.
stel dat wij het niet goed hadden gecontroleerd en gemeld hadden dan waren wij mooi € 100,- kwijt.
ook wil ik even kwijt dat vroegboeking bij de reisorganaisatie niet goedkoop is.
2 caravans verder ook Nederlanders betaalden voor de zelfde stacaravan € 125,-MINDER.
wij gaan dus niet meer voor vroegboeking. mt.vr gr c.oord
8.6
Geplaatst: 19 oktober 2011
Erica, 48 jaar
Meppel
Met het gezin (13+ jaar)
mooie camping
wij zaten vlakbij strand super,als je pech hebt zit je te ver van het strand en jammer dat het zwembad helemaal aan de andere kant zat(pech met plek) dat zou beterverdeeld moeten zijn verder prima
Geplaatst: 19 oktober 2011
Anja, 43 jaar
Helmond
Reisgezelschap:
Met het gezin (13+ jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)
juli 2011
Mooi, gezellig, sfeervol, druk, waterpret
Superleuke tijd, mooie omgeving. Staanplaatsen mogen wat groter, zelfd de comfort plaatsen. Plaatsen met in het midden een boom kan je niet zoveel mee. Maar als je een goede plaats hebt, een supervakantie, volgend jaar weer !!
7.5
5.0
Geplaatst: 18 oktober 2011
Anouk, 37 jaar
Lemelerveld
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
augustus 2011
geweldige camping om met je gezin op vakantie te gaan!
Wij hebben op deze camping een super vakantie gehad! Alles is aanwezig op de camping. Zeker voor herhaling vatbaar.
9.3
Geplaatst: 4 september 2011
Ilonka, 40 jaar
Dronten
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)
augustus 2011
gezellige camping voor de hele familie
zeer leuke en ruim opgezette camping met mooie plekken sanitair is prima in orde genoeg restaurantje aanwezig al met al een leuke vakantie gehad.
8.4
Geplaatst: 2 september 2011
Rolanda, 42 jaar
Assen
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
augustus 2011
mega grote camping, voornamelijk veel jeugd
ligt mooi centraal,maar veel jeugd, veel lawaai, weinig tot geen controle op snelheid voertuigen etc.Groen zoals bomen etc moeten nodig gesnoeid worden hierdoor vaak lastig caravan op plek te zetten(beschadegingen etc)
Voor activiteiten moet appart worden betaald vind ik te zot voor woorden ook voor springkussens, tafeltennis etc.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart camping Bijela Uvala
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving camping Bijela Uvala
Lees meer over Porec
Wil je meer weten over Porec? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Porec.
Wil je meer weten over Istrië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Istrië.
Wil je meer weten over Kroatië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Kroatië.