waardeloze camping met 1 zwembad voor 10000 plaatsen
Geen camping met leeftijds adequate animatie.
goed en schoon sanitair.
slechte restaurants met veelal weinig gemotiveerd personeel.
Jongeren die tot laat in de nacht herrie maken op een camping die als familiecamping aangeprezen wordt.
Animatie voor boven de 0 jaar wordt aangeprezen als zeer goed helaas klopt dit niet
4.8
Henk, 50 jaar
Enschede
mega camping
uit de voegen gegroeide camping met kleine stranden, verder goed en netjes verzorgd.
7.3
Mirjam, 43 jaar
Eindhoven
Erg groot en erg druk.
Wij vonden de camping erg groot met erg veel verkeer.
Stacaravan stond op een grote plek, veel schaduw maar was niet erg goed onderhouden en vies.
6.9
Sanne, 29 jaar
Molenhoek
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
september 2011
Grote, maar gezellige camping
Grote familie camping, mooi zwembad. Kunt er veel wandelen omdat het zo groot is. eten in de camping restaurants is niet geweldig,maar het is te doen voor wat ze ervoor vragen.
8.2
Geplaatst: 20 september 2011
Bianca, 39 jaar
Bruchem
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)
augustus 2011
eerste indruk: overvolle drukke camping leek wel een mierennest!!!!!
De stacaravan zag er goed en verzorgd uit, jammer dat de stacaravan aan een hele drukke weg ligt waar de gehele nacht verkeer over heen raast.
Begreep dat er al veel van is gezegd, maar dat er weinig of niets aan gedaan wordt of aan gedaan kan worden!!
De camping vonden wij erg druk en te groot de volgende keer beter opletten van onze zijde. het weer was er goed en de mensen vriendelijk en het land is er mooi. Goeie vakantie gehad
Geplaatst: 19 augustus 2011
Anneke, 52 jaar
Hengelo
juli 2011
Super Camping
Camping is ondanks zijn grootte een hele mooie, verzorgde camping liggend aan een schitterende baai
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart camping Lanterna Camping
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving camping Lanterna Camping
Lees meer over Porec - Lanterna
Wil je meer weten over Porec - Lanterna? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Porec - Lanterna.
Wil je meer weten over Istrië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Istrië.
Wil je meer weten over Kroatië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Kroatië.