Superaccomodatie. Je kunt je niets mooiers/beters wensen
Lees meerMOOIE HYGIENISCHE KAMERS; ZEER MOOIE ZWEMBADEN; RUIM OPGEZET; GOEDE SERVICE
Lees meerHeerlijk genoten van de vriendelijkheid van het personeel die ervoor zorgden dat we niets tekort kwamen.
Lees meerEen echt resort. Buffetten, aqua-aerobics en ander vermaak. Keurige kamers. Vriendelijk personeel, de een wat oprechter als de ander. Wel soms gebedel. Prachtig zwembad, keurig schoon maar wel met erg veel chloor. (vergeelde badkleding) Vooral de restaurants buiten het buffet om zijn aanrader. Even reserveren maar verder geen extra kosten. Strand is heerlijk, wel veel verkopers. Prijzen vond ik zowel op als buiten het resort erg Europees voor een lage lonenland.
Lees meereen prachtig, mooi hotel.
En zeker aan uitgaans punt voor een safari.
Wij zijn er in totaal 13 dagen geweest en we hebben,ons geen dag verveeld.
leuk en zeer vriendelijk personeel heel behulpzaam
Lees meerZeer compleet resort. Ontbreekt de vakantieganger aan niets. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Lees meerLekker relaxen bij het zwembad of aan het strand. Nieuwsgierige en brutale aapjes rond het zwembad. Lekker eten en ruime keuze. Mogelijkheden om na reservering a la carte te eten (inbegrepen bij all inclusief)
Helder/Zonnig
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Southern Palms Beach Resort in Mombasa Zuid Diani Beach, Kuststreek.
Vakantiepanel.nl heeft 74 vakantie beoordelingen Southern Palms Beach Resort.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Southern Palms Beach Resort vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Southern Palms Beach Resort scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Southern Palms Beach Resort vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Southern Palms Beach Resort en het actuele weer Mombasa Zuid Diani Beach. Bekijk hier ook andere Hotels Mombasa Zuid Diani Beach of Hotels Kuststreek. Op de pagina van Mombasa Zuid Diani Beach vind je vakantiebeoordelingen Mombasa Zuid Diani Beach en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Southern Palms Beach Resort achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Southern Palms Beach Resort!
Wij hebben een 1-daagse safari gedaan (via Arke met Pollmans) voor €165,- p.p. geen aanrader want alles moet snel, snel. Beter meerdaagse nemen. Boek de restaurants. Buffet is prima maar bij de grill en Italiaan eet je nog lekkerder en geserveerd aan tafel.
Zeker een safari. En het fietsen,is ook zeker een aanrader,want dan kom je echt in de binnenlanden.
Als je er toch bent is er gemakkelijk een safari, snorkelactiviteit of vistocht te boeken. Ik zou altijd kiezen voor allinclusieve. Als je alle drankjes en hapjes appart af moet rekenen wordt het een dure vakantie. Het zwembad is mooi en groot. Voor kleine kinderen loopt het langzaam af. Er worden veel zwembadactiviteiten georganiseerd. 'S avonds is er entertainment.
Het is jammer dat je niet makkelijk het hotel af kunt voor een wandeling. Op straat wordt je direct aangesproken. Dit hoort bij de cultuur maar wij zijn dat minder gewend. In de avond voel je je dan ook minder veilig. Voor het hotel is het moeilijk dit te veranderen. Zelf hebben we een safari geboekt. Daar hebben we zeker geen spijt van. Een tip voor het hotel is om een goede controle op het personeel te houden mbt gasten die geen all inclusive hebben geboekt. We hebben gezien dat er een "handel" kan ontstaan.