Beoordelingen

• 8.6

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 21

Vakantiegangers beoordelingen hotel Club Riu Garopa

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Jenny boonman, 65 jaar

Barneveld

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

januari 2012

geweldig familie hotel

prettig hotel
vriendelijk en behulpzaan pesoneel
eten en drinken perfect
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

8.8

6.0

Geplaatst: 29 januari 2012

Karin, 27 jaar

Ouddorp

december 2011

Keurig resort

Keurig resort, vriendelijk personeel, eten was zeer divers en van goede kwaliteit.
Kamers niet groot maar wel schoon.
Twee schone zwembaden. Zwembad noodzakelijk in verband met de wind die op het strand hinderlijk kan zijn.
's Avonds was de animatie goed verzorgd, soms ook leuke (cover) bandjes.

7.9

Geplaatst: 8 januari 2012

Susanne, 38 jaar

De Lier

november 2011

Prachtig resort!

Als je komt voor zon, zee, lekker eten en je rust is dit echt een geweldige plek. Het eten is heerlijk, heel gevarieerd en smaakvol. Het enige wat we misten was verse jus d'orange bij het ontbijt.
Het weer was heel gelijkmatig, iedere dag 28 graden met een zacht briesje. Er waren altijd genoeg ligbedjes, ook bij het strand.
Het strand was prachtig, alleen de zee was nog wel eens gevaarlijk, maar wel mooi om naar te kijken. Het zeewater was ook heerlijk van temperatuur. Buiten het resort wordt er nog veel gebouwd, maar daar heb je verder geen last van.
Er is niet heel veel te doen op het eiland, buiten het hotel is het een soort maanlandschap. Wij hebben een jeeptour gedaan en binnen een halve dag heb je het hele eiland gezien. Het was wel leuk trouwens!
Vakantieganger

8.6

Geplaatst: 23 november 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Gunther, 41 jaar

Lille

Met het gezin (13+ jaar)

april 2011

geweldig aangenaam, gezellig, aan te raden hotel

Voor ons was alles tip top in orde , enkele minpuntjes : de matrassen vonden we echt slecht , heel slecht kunnen slapen , ook dat we voor de kinderen geen aparte kamer in onze hotelkamer hadden zoals gevraagd was minder ...het kraantjeswater was vies ( bruinig van kleur) maar we vermoeden dat dit komt doordat het hotel op een eiland gelegen is waar dit niet anders kan ...eten was doorgaans heel goed , 2 avonden was het eten voor ons niet lekker , maar meer kunnen we niet afkeuren !
Voor ons een hotel dat we iedereen kunnen aanbevelen !
De stijl is:
Koloniaal
Toon volledige beoordeling >> Sluit volledige beoordeling >>

8.8

Geplaatst: 20 april 2011

C., 30 jaar

Antwerpen

april 2011

Een weekje in de zon - prima hotel - geen lekker eten!

Fantastisch warm weer, strak en fris windje! Prima hotelaccommodatie, maar het strand / de zee is niet geïntegreerd bij het complex.Mooi strand! Erg groot complex.

Het personeel is correct, maar geeft geen meerwaarde aan sfeer. Het eten is naar mijn smaak niet lekker. De themarestaurants vallen mee. Vrij correcte prijs. Ik verkies elke Riu in de Caribbean...

6.4

4.0

Geplaatst: 19 april 2011
Reisgezelschap: Met een vriend(in)/familielid/collega

Ellen, 58 jaar

Heerhugowaard

Met een vriend(in)/familielid/collega

maart 2011

prima hotel, lekker eten en drinken en vriendelijk personeel

Mooi hotel met ruime kamers en erg schoon.
Vriendelijk personeel, goede zwembaden en lekker breed strand waar je niet wordt lastig gevallen door verkopers enz.
Uitgebreide buffetten en 4 thema restaurants.

8.3

Geplaatst: 29 maart 2011

Feiten en informatie hotel Club Riu Garopa

Introductie

Club Riu Garopa

5 sterren5 sterren5 sterren5 sterren5 sterren
Santa Maria
All-inclusive hotel, behorend tot de Riu-keten, gelegen aan het strand, met netjes ingerichte kamers. Er zijn 3 zwembaden, waaronder een kinderbad....

Ligging

aan het strand, aan de westrand van de plaats, tussen soortgelijke hotels, in een vlakke, woestijnachtige omgeving

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

(Toeristiek has no pictures of this accommodation.

Faciliteiten

Accommodatie

Capaciteit
Er zijn 500 eenheden
Kamertypen
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Club Riu Garopa

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Club Riu Garopa

Lees meer over Santa Maria

Wil je meer weten over Santa Maria? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Santa Maria.

Lees meer over Sal

Wil je meer weten over Sal? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Sal.

Lees meer over Kaapverdië

Wil je meer weten over Kaapverdië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Kaapverdië.

Powered by: TsiTix