De Riu keten staat bekend om zijn prachtige resorts.
Zo is het ook op Kaapverdie. Funana en Garopa zijn tweeling hotels met alle restaurants en zwembaden er tussen.
Met kerst bloeien de hibiscus, oleanders, het gras is groen en het wordt schitterend onderhouden.
Het personeel is zeer vriendelijk.
We hebben genoten van alle luxe.
Maar het eiland Sal is nog erg armoedig en het voelt schrijnend als je zelf daar in luxe geniet. Het zal vast zo zijn dat het over 10 jaar ook een welvarend eiland zal zijn, wat ik de bevolking toewens. Sal is echter een eiland waar alleen woestijn is, er groeit helemaal niet, het is vrij vlak en niet veel te zien.
Wel kan je een boot huren om te vissen op de oceaan en je kunt er leren kite surfen, dat is wel machtig mooi.
Ik hoop dat er veel toeristen heen gaan, veel bij de plaatselijke bevoling zal kopen zodat zij ook een hogeren standaard van leven kunnen bereiken.
8.1
6.0
6.0
Geplaatst: 21 januari 2012
Ed, 56 jaar
Hoofddorp
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
december 2011
Gewoon lekker niets doen en helemaal uitrusten
Een fantastisch hotel om helemaal niets te moeten doen en lekker uit te rusten in de zon. De omgeving is minder, maar daar gingen we ook niet voor. Heel vriendelijke mensen, maar in Santa Maria willen ze je net zo de "winkels" intrekken als in de meeste Arabische landen en Turkije.
Kortom , een aanrader als je eens lekker wilt "ontstressen" en gewoon heel erg lui wilt doen.
9.6
Geplaatst: 18 december 2011
M., 62 jaar
Almere
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
oktober 2011
geweldig hotel
heel goed alleen hadden wij erg veel last van vliegen. neem spray mee.
8.2
Geplaatst: 6 november 2011
Dennis, 33 jaar
Almere
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
juni 2011
Goed verzorgd all-in hotel
Ruim opgezet hotel en voor alle leeftijdscategorien geschikt. Goede ligging t.o.v. het strand, centrum op 10 a 15 minuten lopen. Het hotel is mooi aangekleed en in prima staat van onderhoud. Het eten en drinken is goed met ruim voldoende keuze. Minpunten zijn het niet verwarmde zwembad dat i.c.m. de altijd aanwezige wind net enkele graden te koud is. Van de vier aanwezige speciale restaurants, waarvoor je moet reserveren, hadden we meer verwacht.
7.3
Geplaatst: 16 juni 2011
Elly, 51 jaar
Haarlem
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
maart 2011
Goed hotel met vriendelijke medewerkers en lekker eten
Heerlijke bestemming voor een luie en een actieve zonvakantie
7.9
Geplaatst: 12 mei 2011
Dieneke, 53 jaar
Emmen
Met een vriend(in)/familielid/collega
maart 2011
we hebben ons er prima vermaakt en zijn prima vermaakt
geweldig hotel in eerste instantie lijkt het allemaal erg groot maar na een paar dagen merk je er niet veel meer van onze Hosstes was ook erg aardig en behulpzaam alle lof
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Club Riu Funaná
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Club Riu Funaná
Lees meer over Santa Maria
Wil je meer weten over Santa Maria? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Santa Maria.
Wil je meer weten over Sal? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Sal.
Wil je meer weten over Kaapverdië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Kaapverdië.