Vakantiegangers beoordelingen hotel Mövenpick Resort & Spa
Geplaatst: 18 mei 2010
Kim, 34 jaar
Almere
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
oktober 2009
relaxen aan de dode zee
wat een prachtig hotel.goed opgezet,verschillende restaurants.
zwembad en natuurlijk de dode zee!
echt geweldige ervaring en heerlijk om daar even te relaxen na de rondreis!
8.5
Geplaatst: 4 februari 2010
Petra
augustus 2007
Heerlijk luxe en relaxt.
Het Dode Zee Resort was het eindpunt van onze rondreis door Jordanie. We hadden aan onze 6 daagse Couples Only rondreis van Fox vakanties zelf nog 2 dagen Dode Zee bijgeboekt. Wij hebben intens genoten van het land, de cultuur en de bewoners. Alles was even goed geregeld en de luxe van een prive chauffeur die ons overal heen bracht en zijn land liet zien en er vol trots over vertelde past helemaal bij ons idee van een rondreis. Wat ons betreft zeer zeker een vakantie om nog eens over te doen.
There are no Toeristiekfacts available yet for Mövenpick Resort & Spa.
Bestemmingen in omgeving hotel Mövenpick Resort & Spa
Lees meer over Sweimeh
Wil je meer weten over Sweimeh? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Sweimeh.
Wil je meer weten over Dode Zee (JO)? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Dode Zee (JO).
Wil je meer weten over Jordanië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Jordanië.