Beoordelingen

Met een vriend(in)/familielid/collega

Reisperiode:

maart 2011

Fantastisch hotel

Zéér vriendelijk personeel; ik denk dat er wel drie keer gevraagd is of we het naar ons zin hadden en of alles naar wens was (zijn er maar anderhalve dag geweest). Goede ligging; direct aan de Dode Zee. Aan alles is gedacht; er staan zelfs waterschoentjes klaar om de Dode Zee in te gaan.
Mooie zwembaden met terras, perfecte kamers, Zeker een aanrader om aan het einde van de rondreis Jordanië in te verblijven.
Vakantieganger

9.8

Geplaatst: 28 maart 2011
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's)

Naam:

Vakantieganger

9.1

Geplaatst: 12 september 2010

Feiten en informatie Jordan Valley Marriott Resort & Spa

There are no Toeristiekfacts available yet for Jordan Valley Marriott Resort & Spa.

Bestemmingen in omgeving hotel Jordan Valley Marriott Resort & Spa

Lees meer over Sweimeh

Wil je meer weten over Sweimeh? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Sweimeh.

Lees meer over Dode Zee (JO)

Wil je meer weten over Dode Zee (JO)? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Dode Zee (JO).

Lees meer over Jordanië

Wil je meer weten over Jordanië? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Jordanië.

Powered by: TsiTix