Strand zeer slecht,meer stenen dan zand,zeer slechte ligstoelen(doorgelegen)
Buffet resturants eten niets bijzonders ,veel koud eten en afgestemd op cowboy food,moet er percies zijn by opening anders kans dat sommige gerechten op zijn en zowat alles koud.
ANNIMATIE team nooit gezien ,blijven waar de de dollars zijn?
Bediendend peersoneel heeft wel $ dollar tekens in de ogen.
A la carte resturants ook niets bijzonders ,alleen het vlees is warm de rest steldt niet veel voor .
Alles is afgestemd op Amerikanen,veel geschreeuw en drukte ook tijdens de nacht.
Voor ons nooit meer Grand Bahia Pricepe meer never nooit meer.
Niet meer dan een 3 sterren Resort
Geplaatst: 9 januari 2012
Rachid, 36 jaar
Nijmegen
september 2011
een van de beste hotels in jamaica perfect voor oudere.
hotel is aubsoluut perfect, als iets niet goed was op de kamer krijg je zo een andere kamer. voor jongere is de 9 miles tour perfect
8.7
Geplaatst: 5 oktober 2011
Richard van Paassen, 49 jaar
DEN HAAG
mei 2011
Heel mooi hotel luxe
Helemaal perfect veel te doen en zeer luxe, eten heel goed.
Mensen heel vriendelijk schoon en hele mooie kamers.
9.2
Geplaatst: 7 juni 2011
Gary, 25 jaar
Volendam
maart 2011
Top all-in resort
Wij verbleven een week in Bahia Principe en waren zeer tevreden.
Normaal vinden wij het eten in all-in hotels niet zo goed maar hier was het erg goed.
Het buffet was super goed verzorgd en de á la carte restaurants waren top
(Vooral de Italiaan en Don Pablo).
Het zwembad is heel erg groot en lekker alleen moet je er erg vroeg bij zijn om 'goede' ligstoelen te krijgen (6 uur!).
Al kun je als je later komt ook altijd nog op het strand liggen.
Heel erg mooi resort, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Super aardig en relaxt personeel.
Lekkere ruime,schone kamers.
De Spa is erg goed en de animatie s'avonds is ook erg leuk.
Erg groot resort maar daar heb je niets van door!
Nergens rijen etc. Wel muggen op de kamer dus neem wat Deet mee!
Aanrader voor even een weekje Jamaica!
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Gran Bahía Príncipe Jamaica
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Gran Bahía Príncipe Jamaica
Lees meer over Runaway Bay
Wil je meer weten over Runaway Bay? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Runaway Bay.
Wil je meer weten over Jamaica? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Jamaica.