Mooi hotel met een Caribische sfeer. goede ligging en vriendelijk personeel.
Het hotel ligt naast de hoofdweg.
De tuin geeft het Caraïben gevoel.
Het strand is door de orkaan een stuk kleiner geworden.
Bij volle bezetting van het hotel is het druk.
Er zijn genoeg stoelen.
Vanuit de bar en het restaurant heb je van 's morgens tot' s avonds prachtig uitzicht over de kristalheldere zee en de mooie zonsondergang.
Vriendelijk personeel.
De kamers zijn zeer schoon, schone handdoeken elke dag!
De kamers zijn mooi ingericht en het bed groot en comfortabel.
Het eten smaakt goed, maar helaas weinig variatie.
Veel pasta, rijst en kip.
Voor het ontbijt krijg je eieren in alle variaties, erg lekker!
De twee zwembaden nodigen u uit om af te koelen.
8.3
Geplaatst: 10 november 2010
Fam Leusink, 32 jaar
Nunspeet
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
november 2010
Gezellig kleinschalig en lokaal!
Zeer leuke vakantie gehad. Het is zeker wat anders dan wanneer je in een groot resort zit. Veel locals gesproken en erg behulpzaam personeel. Het hotel en de kamers zijn eenvoudig maar functioneel en netjes!
Eten in het hotel is niet bijzonder, leuker is het om bij diverse restaurants te gaan eten, o.a. de buren hebben een heerlijke kaart!
Het was begin november overal nog erg rustig, het seizoen moest echt nog beginnen. We krijgen dus ook echt alle Jamaicanen achter ons aan voor verkoop van allerlei dingen. Hier leer je gedurende de week echter prima mee omgaan en het wordt gelukkig nooit echt vervelend.
Zeker een aanrader voor wie eens een iets avontuurlijkere zonvakantie wenst!
6.0
Geplaatst: 8 november 2010
Ruud, 54 jaar
Arnhem
Met het gezin (13+ jaar)
augustus 2010
Schitterend familiehotel zeker voor herhaling vatbaar
Zeer gezellig, vriendelijk en net hotel, we overwegen nu al om volgend jaar terug te gaan !!!!
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Legends Beach Resort
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Legends Beach Resort
Lees meer over Negril
Wil je meer weten over Negril? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Negril.
Wil je meer weten over Jamaica? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Jamaica.