Ideale vakantie om uit te rusten en te bekomen van alledaagse beslommeringen.
Iets te rumoerige Amerikanen op het strand maar voor de rest 100% in orde.
Chapeau voor al het personeel,van tuinman tot kok en manager toe. Tot volgend jaar hopen we.
8.8
Geplaatst: 30 januari 2012
Chris, 49 jaar
Merksem
Met het gezin (13+ jaar)
juli 2011
Leuke vakantiebestemming
Mooi hotel, nette kamers, vriendelijk personeel, animatie is beperkt. Dranken en cocktails zijn prima maar de kwaliteit van het eten laat echt te wensen over.
7.6
6.0
Geplaatst: 18 juli 2011
Daniel, 26 jaar
Zoetermeer
Reisgezelschap:
Met partner (jonger dan 25 jaar)
juni 2011
Geweldig hotel zeer geschikt voor koppels
Een uitstekend hotel met zeer divers eten en een geweldige sfeer. Voor een romantisch hotel kan je hier ook uitstekend terecht.
Ondanks de vele kamers voelt het niet als een massa gebeuren. De animatie is goed geschoold en geven vele hoogstaande shows weg.
9.7
Geplaatst: 4 juli 2011
Marcel, 50 jaar
Voorschoten
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
mei 2011
Goed middenklasse hotel
Het hotel ziet er goed en mooi uit en alles is netjes schoon en verzorgd.
We vonden het strand alleen geen 5 sterren waard.
7.1
5.0
6.0
Geplaatst: 16 juni 2011
W., 37 jaar
Vianen
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
februari 2011
Luxe hotel
Luxe hotel, alleen valt het ons op dat Riu hotels op de domincaanse en op jamaica tegenwoordig door luidruchtige oudere amerikanen bezocht worden. Maar eten, kamer, luxe voorzieningen alles perfekt! Fijn strand en zwembad.
7.7
Geplaatst: 28 februari 2011
Debby, 40 jaar
Lutjewinkel
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
augustus 2010
Geweldig hotel , alles erop en eraan
Het is gewoon genieten in een riu hotel , helemaal top
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Club Riu Negril
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Club Riu Negril
Lees meer over Negril
Wil je meer weten over Negril? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Negril.
Wil je meer weten over Jamaica? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Jamaica.