ik was daar alleen maar heb mij nooit eenzaam gevoeld
Alleen was er haast geen int.show dat heb ik wel gemist met Kerst en Oud en Nieuw jaar het wa altijd het zelfde team om je te vermaken wel wat amatoristish
8.2
6.0
Geplaatst: 10 januari 2012
Naam:
Andre, 61 jaar
Woonplaats:
Kruiningen
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
Reisperiode:
december 2011
Goed resort met mooie faciliteiten.
Slecht onderhouden strand, zwemmen in zee i.v.m kwallen niet aan te raden.Entertainment heeft maar 1 week programma, geluidsvolume veel te hoog en teamleden schreeuwen door de microfoon. Erg Amerikaans ingesteld allemaal.
Onderhoud toiletruimten schoot wel eens tekort. Zwembad erg mooi, personeel vriendelijk, a la carte restaurants werken gedeeltelijk met buffetservice en werken de sessies snel af! Excursies erg duur en taxiritten helemaal te duur, hebben we niet gedaan.
Shopping Mall in de buurt alleen bereikbaar door zeer drukke snelweg over te steken. Het resort is aan alle kanten open, daardoor is het er zelf in de avond erg warm in de lobby ruimte en lobbybar.
8.2
Geplaatst: 5 december 2011
Naam:
Verdyne, 33 jaar
Woonplaats:
Vught
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar)
Reisperiode:
november 2011
Compleet en luxe hotel
Zeer verrassend, alles ziet er netjes uit, aardig personeel, eten en drinken super, leuke avondshows, overdag ook leuk animatie programma, 3 A La Carte restaurants mag je 1x per stuk per week bezoeken, rest van de week buffet restaurant, verrassend wisselend en lekker.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Bestemmingen in omgeving hotel Riu Montego Bay
Lees meer over Montego Bay
Wil je meer weten over Montego Bay? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Montego Bay.
Wil je meer weten over Jamaica? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Jamaica.