Aan de buitenkant alleen herkenbaar aan het uithangbord Pantalon, van binnen ga je terug in de tijd. Een heerlijke "thuiskomer" na een dagje Venetië
Lees meerHet hotel ligt dichtbij halte S. Toma in Canal Grande vanwaar je eenvoudig met de vaporetto overal heen kunt. Het ligt op loopafstand van de Rialtobrug en het studentenplein Campo Santa Margherita, waar altijd wel iets te doen is.
Het hotel is rustig, netjes en het personeel is vriendelijk.
De comfort van de kamer was beperkt.
Lees meerToen we het hotel hadden gevonden (ligt overigens vlakbij het Canal Grande) zag het er aan de buitenkant niet echt spectaculair uit. Toen we binnen kwam waren we echter aangenaam verrast. De kamer was echt spectaculair. We verwachten niet echt veel in een stad als Venetie, maar het was echt leuk ingericht en schoon. We hadden een kleine mee en daarvoor stond netjes een bedje klaar. Het hotel zit op een goede plek, rustig, maar je stapt binnen 5 minuten op een vaporetto aan het Canal Grande. En op 10 minuten loop afstand sta je voor de Rialto Brug.
Hagel
Onweer
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Pantalon in Venetie, Veneto.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Pantalon.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Pantalon vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Pantalon scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Pantalon vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Pantalon en het actuele weer Venetie. Bekijk hier ook andere Hotels Venetie of Hotels Veneto. Op de pagina van Venetie vind je vakantiebeoordelingen Venetie en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Pantalon achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Pantalon!
's Avonds echt een keer naar het studentenplein Campo Santa Margherita gaan. Super gezellig, altijd wat te zien en studenten die wat met elkaar muziek aan het maken zijn. Er zijn ook een paar goede restaurantjes om te eten. Als je in de wat meer achteraf straatjes gaat, kun je voor weinig heerlijk op een terrasje zitten om wat te drinken. Je krijgt dan een impressie hoe de Venetianen leven. Het oudste wijncafé Do Mori is een aanrader om eens binnen te gaan. Het personeel is vriendelijk en je kunt hier ook heerlijke hapjes eten bij een lekker glaasje wijn.