leuk voor kinderen ivm de velen zwembaden en mogelijkheden. lekker met een gehuurde step de camping over, er zijn verschillende mogelijkheden om te eten. De stacaravan die wij hadden was voor 6 personen, waren daar met 4, maar is wel krap. helemaal om met zn 6en in te gaan. maar verder oké!
Super camping, goed eten en niet duur. Vriendelijk personeel
Lees meerOndanks dat de appartementen wat ver van de camping liggen waarvan je ook gebruik kan maken, hebben we het prima naar ons zin gehad. Mede doordat het privestrand dicht aan de accomodaties ligt. Verder op de camping veel te doen voor alle kinderen en voor volwassenen. Jammer dat er niet meer kleine stadjes in nabije omgeving ligt.
Lees meerDe caravan van 20m was echt veel te klein, vuil en verwaarloosd. Echt heel armoedig, zeker als het een keer minder weer is, dat je gedwongen bent toch buiten te moeten zitten, terwijl je je best moet doen om niet nat te worden onder de luifel!! Als je in de buurt van het zwembad staat is er zoveel herrie en onrust met vanaf 9.30 s’morgens iedere dag de zelfde muziek tot in de avond. Het strand ziet er mooier en schoner uit op de foto’s dan in de werkelijkheid. Er is ook echt niks te beleven in de omgeving en voordat je vanaf de camping weer de doorgaande weg opkomt, ben je soms een uur verder! Kortom nooit meer! We zijn zelfs een week eerder weggegaan, bij de receptie vroegen ze zich niet eens af waarom…je bent gewoon een nummer! Ik neem het D-reizen ook echt kwalijk dat ze dit gewoon nog verhuren.
Lees meererg mooie camping met voor alle leeftijden een aantrekkelijk aanbod van animatie. Alles wordt zeer goed onderhouden en is goed schoon. Alles wat je nodig hebt om een goede vakantie te houden is op de camping aanwezig.
Lees meerGrote camping waar de jeugd zich prima kan vermaken. In de grote zwembaden is badmuts verplicht. 's Avonds is er meestal voor groot en klein van alles te doen. Houd er rekening mee dat het geen rustige camping is. De camping ligt te ver weg om actief de omgeving te verkennen. De stacaravan van 20m2 is goed te doen met 3 volwassenen. Hij was niet echt schoon bij intrek.
Lees meerMooie camping ,weinig te beleven buiten de camping.geen mooi dorpje of winkelstraat in de buurt.stacaravan Bermuda was niet of nauwelijks schoon gemaakt.
Lees meerBeetje jammer dat er op de site van de reizen niet staat dat je een badmuts moet dragen camping is geweldig beveiliging savonds zijn niet zo leuk maar klachten worden gelijk behandeld
Regenbui
Neerslag
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Villaggio Turistico Isamar in Chioggia, Veneto.
Vakantiepanel.nl heeft 98 vakantie beoordelingen Villaggio Turistico Isamar.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Villaggio Turistico Isamar vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Villaggio Turistico Isamar scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Villaggio Turistico Isamar vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Villaggio Turistico Isamar en het actuele weer Chioggia. Bekijk hier ook andere Appartements Chioggia of Appartements Veneto. Op de pagina van Chioggia vind je vakantiebeoordelingen Chioggia en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Villaggio Turistico Isamar achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Villaggio Turistico Isamar!
Dagje Venetie, via Fusina. Indien cararavan kies dan niet voor de Tobago, die zijn erg klein hebben we gezien en gehoord. Theater in de avond echt leuk en proffessioneel. Eten in het restaurant goed en niet duur.
Heel leuk voor kinderen die van strand en zwembad houden. Wel prettig als je er met de auto bent voor uitstapjes naar bijvoorbeeld steden als Venetië en Padova of Revenna die ongeveer een uur of anderhalf uur van Isamar liggen.
- wifi is er wel, maar geen snelle verbinding. - Airco kost € 10,-- voor 48 uur. - Fietsen huren kan, maar daarmee kun je alleen op de camping fietsen. Camping ligt in the middle of nowhere. - Muggenplaag. 3x per week wordt er preventief gespoten. Muggen komen al bij schemer. Deet en electrische muggenmepper zijn aan te bevelen. - Bij de caravan was er weinig plek voor onze auto om hem te parkeren. - Er zijn diverse supermarkten 7 km verderop te vinden.
Zorg voor inernetmogelijkheden bij elke caravan, desnoods tegen betaling. Was knap waardeloos voor zo'n goed uitgeruste camping met vijf sterren.