Vlakbij het hotel is een supermarkt die 24/7 open is. Verder goede verbindingen met bus en metro naar zowel centrum als het station Termini en Tiburtina. Hotel zelf eenvoudig maar wel rumoerig. Veel gepraat in de gangen buiten de kamers in de late uurtjes. Waarschijnlijk een groep jongeren.
Lees meerBeetje oubollig weinig sfeervol hotel met veel ouderen. Ontbijtbuffet niet zo bijzonder maar op zich prima. Dagelijks handdoeken verschoond en kamer opgeruimd en schoongemaakt en dat is fijn. Wifi werkt prima. Zie hotel vooral als slaapplaats als je overdags lang weg bent.
Regenbui
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Santa Costanza in Rome, Lazio.
Vakantiepanel.nl heeft 38 vakantie beoordelingen Santa Costanza.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Santa Costanza vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Santa Costanza scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Santa Costanza vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Santa Costanza en het actuele weer Rome. Bekijk hier ook andere Hotels Rome of Hotels Lazio. Op de pagina van Rome vind je vakantiebeoordelingen Rome en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Santa Costanza achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Santa Costanza!
Ga met bus 90 naar het station, bus 60 om naar de centrum (piazza venetia) te gaan. Bushalte om de hoek van hotel.
Meer informatie over ligging, bereikbaarheid via openbaar vervoer en reistijd vanaf vliegveld en aanbieden eventuele reisalternatieven. Ik heb op de heenweg met 2 kinderen alles met openbaar vervoer gedaan en dan ben je met koffers lang onderweg. Op terugweg heb ik taxi geregeld voor 55 euro half uur van deur tot deur. Als ik dat vooraf had geweten had ik ook taxi op heenweg geregeld.
Restaurant aan de overkant van de straat is wel goed Momart. (Niet die chinees dus...) Bus gebruiken om naar Termini of Bologna Metro station te gaan.
- De buren twee deuren de straat omhoog maken een heerlijke cappucino. - Zo'n 200 meter de straat naar beneden ligt Momart, een uitstekend restaurant & hippe uitgaansplek. - De bovenste verdieping geeft een aardig uitzicht.