Rome is echt ontzettend mooi! Echt een aanrader! Alles is op loop afstand. En met de ligging van ons Hotel waren we in een mum van tijd overal.
Bezienswaardigheden: Colosseum, Pantheon, Trevifontein, Capitool, verschillende Piazza's waar je lekker kunt eten en goed wordt entertaint. Koop een ticket voor de 'Hop On - Hop off bus. Tevens ook je taxi en brengt je overal naartoe. En breng uiteraard een bezoek aan Vaticaanstad op de zondag. En een kijkje in de kerk! Erg indrukwekkend.
Hagel
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Impero in Rome, Lazio.
Vakantiepanel.nl heeft 2 vakantie beoordelingen Impero.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Impero vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Impero scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Impero vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Impero en het actuele weer Rome. Bekijk hier ook andere Hotels Rome of Hotels Lazio. Op de pagina van Rome vind je vakantiebeoordelingen Rome en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Impero achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Impero!